sliten bloggerska

hejsanhej!
jag har inte skrivit på jättelänge :o saknat datorn fett mycket! hur fan kan man sakna en dator? haha! jag har saknat bloggen och kontakten med mina små bebisar. eftersom jag inte har mycket till mobil så blir datorn lättaste sättet att kommunicera :) sorgligt nog bor nästan alla massa mil härifrån. F L Y T T A  H I T !
fiiifan vad jag vill att någon ska fixa min header. skulle va kul att kunna fixa själv men har varken photoshop eller typ en bra dator. yeeaaah!!! windows 98 in my heart! NAT! :p skulle kunna slänga ut den men det vore dumt för jag har knappast råd med någon ny... det får typ bli om 100 år när jag har jobb?!
jag är trött idag. det blev lite vilt igår. var på stan med syster och helena och kikade på min sk. favorit OLA BANDOLA! mitt bland allt folk fann jag emma, elin, alicia och malin! emma, du måste komma oftare! iallafall så var ola helt okey : ) det va bra drag! efter det lilla framträdandet på 3 låtar så stannade vi en stund och kikade på johan wellton (jonglerare) :p han va GRYM! vi var typ hans största fanskara. haha! helskön kille :) när det var slut gick vi hem till syrran igen och fixade lite  och sen ut igen. haha! idag är jag olagligt trött!
puss

hi hi.

hejsawn.
.
kom precis hem ifrån stranden :) legat och myst hela dagen med syster. blivit ännu brunare ;) hoho. det gillar vi!
vi badade typ i 1 timma. det var så grymt skönt i vattnet och asstora vågor! fick typ kallsup femtiellva gånger ;p kanske inte riktigt lika mysigt xD men vi hade kul!
ikväll ska vi nog på mamma mia! den sägs ju vara riktigt bra så det ska bli intressant.

Namn: Emelie
Vad drack du senast: mjölk
Vad gjorde du igår kväll: grillade med familj
Hur många hamstrar har du haft: en, piggelin :(
Kan du gå ner i spagat: nejdu
Vad ska du göra i kväll: titta på SATC
Vad ska du göra i morgon: staaaanden
Senaste inköp: glass
Senaste film: typ.. just my luck?
Vad har du i ditt fönster: en fläkt och två blommor
Tycker du om att cykla: ofc!
Vem sov du över hos senast: syster
Vem sov över hos dig senast: anna
Vem pussade du på senast: måste vart på ronja i lördags
Vem skulle du vilja träffa nu: många
Sjunger du i duschen: alltid
Vem ringde dig senast: syster
Vem ringde du senast: dåligt minne (a)
Hur länge sov du inatt: för länge
När ska du gå och lägga dig ikväll: lagomt sent
Vad gjorde du för tre timmar sen: låg på stranden och schtekte
Vad skulle du vilja göra nu: sola
Vänner du kan prata om allt med? jag pratar inte om allt med någon, men mycket
Person du kan lita på till 100%? det vet man aldrig
Har du badat i år? jaaa
Tidsfördriv? state of mind
Vad heter du just nu på msn: puss     swallow your pride
Hur många syskon:  två bröder och en sis
Kär i någon just nu? nopenope
Känner du någon som heter likadant som dig? jaaa-a, lillemelie
Morgontrött? ja
När är du född?:  1991
Var bor du?: jävla gävle
Nuvarande hårfärg?: jadu.. säg det? typ brunblont
Riktiga hårfärg?: brunt/ljusbrunt
Ögonfärg?: brungröna
Vad läser du för bok nu?: ingen..
Humör just nu?:  glad
Vad har du för parfym idag?: ingen
Vill du ha barn?: inga egna iallafall, kanske ändrar uppfattning om det
Hur stort är ditt rum?: ganska stort
Har du tv/dator i ditt rum?: en teve
Piercingar?: öronen, höger läpp
Tatuering?: ingen, men vill ha
Hur många converse allstarskor äger du?: ett par
Brukar du vara osminkad i skolan?: a, ganska ofta faktiskt
Skostorlek : 39/40

lalala tidsfördriv...
skriver senare!
pussiluss.


swallow your pride!

hell-uh-huh-huuu.
dagen började med att min syster ringde och väckte mig vid tolv. hon frågade ifall jag ville följa till badstranden och det e klart! hon skulle bara äta fruckost och sen ringa. 1 timma gick.... 2 timmar gick.... 3 timmar gick.... och SEN ringde hon och sa att hon skulle komma om 10 min, hon kom efter 20. DET e min syster i ett nötskal gott folk. det hjälper inte att bli sur för hon e sån bara. helt omöjligt för henne att komma i tid :p
vi kom till sandbankarna vid halv 4 och shit! det var proppfullt! har aldrig sett så mycket folk där förut. vi solade och badade till 19 och sen bar det av hemmåt till lilla villan. där väntade grillat :-) mums! mormor var åxå där. mycket trevligt!
har faktiskt blivit liite brunare idag (y) jag undrar.. är det nån som vet hur man på bästa möjliga sätt behåller brännan? förutom att sola såklart men om ni kan nå knep?

jag blir så arg på dig! (hopefully you know who you are) eller nej, det vet du nog inte... du är så upptagen att haka upp dig på hur andra människor är och vad dom gör emot dig. men du tänker aldrig på hur DU är mot dom eller hur dom uppfattar dig. sluta tro att felet alltid ligger hos andra för felet ligger sällan hos en person! jag hörde "fairytale gone bad" på radion idag och när dom sjöng "swallow your pride" tänkte jag på dig.. du tror att du är så jävla bra. och du kan vara det! fråga vad dina kompisar tycker om dig och lyssna på det dom har att säga! fråga vad du kan göra för att bättra dig och bli inte arg! när jag är dum vill jag veta vad jag gjort, för vem vill vara en dålig vän? ta ingen för givet och tänk på vad du säger! man kan inte säga allt man tänker på!

allt från mig för tillfället.
puss

summerkross

HAHAHAHAH!
sommarkrysset om man översätter till svenska då.
jag är inte rolig. bara trött. och solbränd.
idag vare sommarkrysset med underbara flickor! eller ah, åkte ner med anna och jossan och sen mötte jag lille penny på centralen och efter det bar det av mot lilla gröna lund :) idag blev min andra gång på sommarkrysset och faktiskt hade jag lika "otur" med vädret den gången. jag tror jag drack... 375 flaskor vatten. vissta tror säkert att jag överdrev lite men TRO MIG! jag ljuger inte på min blogg gott folk! HAHA! nej.. nu ska jag sova! måste bara säga att jag träffade sassa, carro, minipook, micks, lovisa, naty, lovisa, flaj, erri och cicci åxå. jag tycker synd om er som inte känner dom ärligt talat. dom + penny e VÄRLDENS SKÖNASTE TJEJER! i swear! emd pojksen va söti och neverstore(?) iallafall dom va assöta!!! jens(?) i rexnex åxå. haha! ;)
pussochlöv allihop.

rätta mig?

vem har INTE blogg?
de enda jag känner som inte har blogg är typ micks och minipook?
och de som tjänar pengar på sin blogg är för det mesta shopping freaks, rikemansbarn, modeller eller bara dom som ser bra ut. am i wrong? jag menar, visst! det finns säkert dessa som tjänar pengar på att blogga och då inte bara om mode och sånt men det e ju bara dom som syns. jag menar, i tidningar m.m.
varför bara dom? jag tycker att det är helt sjukt.
inget ont mot dom som tjänar pengar på det men hela situationen. dagens samhälle... it makes me sick!
"hej mitt namn e blablabla. jag bor på östermalm med min pojkvän och min sockersöta chiwaua. på min fritid så typ.... shoppar jag bara! eller typ är med kompisar. jag festar en hel del åxå! om ni läser min blogg kommer ni få se en hel del partybilder. jag lägger också ut bilder på mina nyinköpta kläder och mera. hi hi. puuuuuuuuuuuuuuss".
okey, alla bloggar låter inte direkt så men en del! jag menar, bortom allt det där då? vad hände med dom som inte har råd att shoppa varje dag? dom som kanske inte har kompisar eller faktiskt inte festar varje helg. syns dom? nej... tyvärr!
och jag menar, allt ska låta så toppenbra på utsidan... livet funkar inte så.

efter två repris avsnitt utav sex and the city och "next" så ska jag sova tror jag.
hoppas ingen tar illa upp av det jag skrev.
pussochnatt.

-

heyyy!
blev ingen vidare rubrik idag för jag kom inte på nå kul. :p
igår var bra! först blev det våra bästa år vid 10 tiden, sen kom syster och hämtade mig åsså åkte vi till sandbankarna och stekte HELA dan'! det blev bad tillslut åxå. det var inget vidare varmt för det blåste så jävligt! vi var där i 5 timmar ialf. mycket trevligt!
därefter blev det en snabbdusch hemma sen iväg till syrran igen. vid 8 tiden var vi på stan för att se allsång :) när vi ställde oss vid scenen såg jag en liten annika (lollo's mamma) hon e så grymt go' den damen :p haha! iallafall så gick jag reda på att lollo, anna, jossan, alicia, nicol, bea och emma stod i signeringskön till caracola så jag gick dit och var med dom resten av kvällen/natten.
en liten anna fyllde år åxå :) grattis igen och igen och igen <3.
iallafall.. sen vid ...10(?) vad det bwo och dom va braiga :) dock var mitt sällskap SÅ tråkigt så dom föredrog att stå i en jävla caracola kö istället för att stå vid scenen? sepebarn. ;) but i love ya anyway.

idag har jag baaaaara solat hela dagen! eller lite våra bästa år åxå såklart! haha! :) är iallafall ÄNNU rödare idag! kräfta! rix e läskig idag :o först var det tokyo, sen jennie sen if only you och sen jennie IGEN! och allt inom typ 30 min ;s helwierd. men BRA!
nu ska jag ut i solen igen.
talk to ya later loves.
puss.


bilbingo

tjau mjau.
today har jag varit med mor och far till polisstationen och fixat pass till cyyyypern :) prick en månad kvar idag. festa festa feeeestaaaaa!!
sen har vi åxå varit till intersport för mamma skulle typ byta sadel.. myyycket intressant! dock var det e assnygg kille som ah... gick runt å va snygg å typ kollade lite ;p han va het i vilket fall! typ lika mkt on fire som sassa e ;) HAHAHA!
nästa stop blev ica maxi (my biggest love) å där köpte jag ett par skor för 50 spänn! det e ju det jag säger!! maxi äger. haha! inte för att det brukar vara världens kvalité men lalala (a) ändå världsbäst.
nu sitter jag här och lyssnar på jennie. ska stax iväg på bilbingo med mammi, mormor, syster och helena. :D det är verkligen någonting ni måste göra!! så jävla kul! :D iallafall när jag var där förra året.
jag tänkte btw blogga igår men jag var inte på humör...
nu blire tönt-bingo för hela slanten gott folk.
kärlek.


jag.

kände att det var dax för bild. här pratar jag med pälsen... missu.

skratta eller gråta

tjuhlu.
idag är det EXAKT en månad till skolan börjar igen. antingen sörjer jag eller så gör jag det bästa utav tiden som e kvar. vad tkr ni? ;) jag tror jag väljer att spendera min tid på bästa möjliga vis och tänka på nuet, inte på det som komma skall. :)
just NU borde jag städa... men först ska jag bara lyssna på mattias andréassons spend my days 9834734 ggr, sen kan jag städa (a) grym låt förresten. http://www.myspace.com/dmasoul < lyssna(!!)

later sweetloves.
pusss.


btw, det kommer komma en header snart... jag e bara förjävligt kass på att fixa sånt... men det kommer :)


Danny

sista bloggen för idag. hi hi.
jag tänkte skriva om Danny och nått mer... men det är som bortblåst nu...

Danny är en fantastisk människa!
jag har iallafall inte träffat en snällare "kändis" än Danny. jag menar, innan Danny spenderade jag mycket tid åt darin och de är verkligen som natt och dag! darin lägger inte ens hälften så mycket tid åt sina fans som Danny faktiskt gör. han vill att ALLA ska få autografer och tid att snacka med honom. och ni VET att han vill det. så när han inte har tid, ork eller lust så låt bli att säga något. han är inte mer än människa. och ingen är perfekt.
jag vet att jag har gjort många misstag i samband med detta MEN snälla, gör inte samma misstag. hylla honom för den underbara personen han verkligen är istället för att få honom att känna skuld för det ena och det andra. det mår ingen bra utav.
tänk före bara...
och det här med darin, han e säkert en snäll kille. jag känner inte honom.. vill bara få fram att ingen jag någonsin har träffat på är lik Danny.

pussnatt.

tjalala

hey&hopp.

igår var det härnösands stadsfest som gällde. ja, vad ska man säga? underbart fin stad! resten gick åt helvete...
för det första: DOM HADE INTE EN VAKTJÄVEL SÅ LÅNGT ÖGAT NÅDDE(!!!) så vi (jag, emma, anna och bea) fick skrika till nån snubbe på scenen som i sin tur skrek på vakten. och det här var typ under brolles framträdande (innan pojkarnas) som det blev kaotiskt. jag har helt seriöst aldrig varit med om mer störda vakter! efter brolle så tog det typ 1 timma innan dom kunde köra igång för det hade kommit massa sepefjortisar och ställt sig längst fram i mitten, där vi stod.
men istället för att skjutsa bort dom, gissa vad dom gjorde? jo, ställde sig framför MIG! framför MIG! jag hade inte gjort ett piss liksom. så jag såg inte så jävla bra under konserten... va fett arg.
det kommer mer! vi hade tidigare på kvällen ringt ett vandrarhem och bokat rum så vi hade nånstans att sova, men när vi kom dit så var det inte rätt kod vi hade fått. först försökte vi sova utanför väntrummet  för det öppnade vid 5, men det gick fan inte... sen gick vi in där och satte oss tills bussen till sundsvall gick vid 9. det kunde typ inte bli så mycket värre kände jag.
nej, nu ska jag återgå till sängen. dödstrött!
dagens hiss fick bli att killarna körde tokyo!!!!!!! (älska)
dissen e helt klart vakterna. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! :)
puss små sötosar.

vandraren har ingenstans att gå

...när han kommit fram till slutet. månen färgar alla skuggor blå, han e ensam kvar där uuuuuuuuuuuuu-ute.
det gör ont, men gå ändå du kan alltid vända åååm. det gör ont men gå ändå, du e här och kom hit som en VANDRAREEEEEEE!
NORMAN E KUNG! likaså uggla. jag vill se uggla åxå :o och Danny e åxå bra... mycket bra, jaa :) HAHA!
jag fick en kram av nordman. haha! han ser lite rolig ut på scenen, typ som en manlig lena philipson i "det gör ont". HAHAHA! åkej... läggdags gott folk.
puss&snark.


sommar, sommar och sol...

....havet och vinden, doft av kaprifol.
okej.. HAHA! nördig jag kände mig där.
igår låg jag, mammi, pappi och syster på stranden hela dan och försökte bli lite bruna till cypern så vi inte bränner oss helt när vi kommer ner dit, men det enda som tycks få färg e mina armar! vafan! :p röda dessutom. sist när det var sol ute så var jag BRUN! nu är jag blekfis! :s konstigt  att det kan försvinna så plötsligt och dessutom vägra att komma tillbaka. i just don't get it.
idag ska jag göra mig ett nytt försök för jag SKA bli brun! :-)
ikväll blir det nordman med syster och helena. ska bli kul. hoppas bara på att det kommer mer folk och mer drag idag, tillskillnad ifrån förra sommarkvällen. heeeelt dött. be there or be square, som en viss plutt brukar säga. haha! ..kände mig lite nördig där åxå. xD
solen, here i some.
later sunshines. love.

it's never to late.

tjulish! :)
i've been thinking alot today. har inte haft mycket annat för mig förutom att jag nyss kikade klart på rullen "super 8". den va lite knepig och jag förstår verkligen inte varför dom döpt den till super 8. äh! jag vet inte vad jag tjabblar om. hoh! den va helt okej men somsagt lite wierd.
i samband med att jag har tjafsat lite med en kompis så har jag kommit på att det ALDRIG är försent. så länge man bara vill och tror på att relationen ska funka så kan den det också. jag menar, förstås måste man först och främst trivas med personen men gör man det kan man få nästan allt annat att falla på plats.
den här gången vad det jag som var dum. hon sa att hon inte orkade mera tjafs och fick det att låta som att hon inte ville att vi skulle vara vänner, jag sa då att jag för det mesta har roligt med henne (vi har alla våra brister), och hon höll med om att hon hade det med mig också... ska man verkligen riskera en sann vän för att man inte "orkar mera"? vi ger upp för lätt idag. prata med varandra, försök sätta er in i den andres situation. JAG ska iallafall göra allt i min kraft för att få det att fungera. don't give up.
jag har haft tidigare relationer då kärlek inte övervinner allt. och sure, alla är inte menade att vara med varandra men tänk er för riktigt noga innan ni bryter upp med någon. det kan ha varit en vän för livet, och en sån vill man inte mista, right?
håll ihop och kämpa på. puss&natt.

filmtajm utan candy.

TJAH! sitter och lyssnar på "a state of mind" och shieeet vad jag måste lyssna på "heart.beats" :o det var sjukt längesen. "a state of mind" e bra. men "heart.beats" e speciell.. och det kommer den alltid att vara. :)

ungefär vid 15 tiden åkte jag hem till syrran och lagade mat. jag gjorde det mesta och hon fick cred... fun! skitsamma :p under middagen satt jag väl mest tyst.. kände inte alls för att snacka. mormor trodde jag hade blivit sjuk typ. haha!

kvällsfilmen blev "besatt", minns att jag såg den på bio när den kom. jag diggar verkligen filmen! jag vet inte vad jag tror... om demoner och ifall dom finns. men kan man efter att ha sett filmen, inte tro på det? verklig händelse dessutom. verkligen sevärd!
dock blev det inget candy till filmen. haha! mamms och papps protesterade. jag har faktiskt inte ätit godis på hela helgen. HEJJA MIG! så jag var sugen på choklaaaad. men shi fick jag. höh. man ska egentligen inte äta godis på söndagar. för det e söndag, väl? xD HAHA! under sommarloven har man dålig koll.....

snart blir det en till film. havannah tror jag den hette.
puss.


...

shulu.
nu har jag jättehurrycurry bråttom! :o ska vara hos min syster om 20 min. ska hjälpa henne IGEN, fast inte med städning denna gång utan med matlagning. haha! hon ska ha gäster och jag är världsbäst så jag får komma och rädda dom. (; muahah.
jag saknar Danny...
han e underbar. lala.
later sweethearts. puss.

untitled

tjatja.
slitet idag. FÖR slitet. jag orkar knappt blogga, men ändå har jag saknat bloggen :p haha! jag saknar min rosa mobilpelefon :'/ FÖR mycket. ingen kan nå mig längre... och jag kan inte heller nå någon. saknar alla långa telefon samtal...
igår va... kul men samtidigt konstigt. mer kan jag inte avslöja, tyvärr. shit vad jag e tråkig. :p
nu ska jag sova i 75 år. godnatt gott folks.
much love.


bajsblogg.

hallilåjah.
:-)
idag mår jag lite sisådär. oerhört ont i magen... så idag har jag inte varit så glad men det kan man ju inte alltid va' :p
en sak till som gör mig arg är bloggen! är det bara för mig som den fakkar sig? :s den vill inte publiceras förrän jag skrivit ett till och då blir det liksom två på raken. jag vet inte! helknas är det iallafall. fuck it! men jag e tapper och skriver ändå, även fast den kanske publiceras år 2398. ;)
det blev inte så mycket städa hos syster. jag hjälpte henne spika upp 2 tavlor sen blev det inge mer :D HAHA! vi åkte och handlade på ica maxi också. är det bara jag som e inlove i den affären? ;p
till sist kikade vi på the ring, aldrig sett den faktiskt. jag vet inte vad jag tycker.. lite konstig kanske. och sen dog ju snyggingen också :o det va dåligt.  fast å andra sidan så spelar det ingen roll för mig vem som dör, jag blir lika ledsen vilket fall.
nu ska jag sova. klockan e över tolv så HAPPY BIRTHDAY SISTER! :-) <3.
sleep nice&tight. puss.

NORDMAN!

förresten, nordman kommer till sommarkväll nästa onsdag. pussnatt.

hissar som spökar, pannkakor och sommarkvällar.

haj på daj. HAHA! tröööööött so i'll make it short fast å andra sidan har jag massa å skriva om.
sis kom över somsagt och vi pratade lite, sen stack vi hem till henne och medans hon duschade så fick jag bli den som gjorde dagens sena middag: pannkakor. eftersom jag knappt fick ha i nått salt alls för helena så smakade dom ingenting! så skyll inte på mig (A) hade jag fått gjort dom på mitt vis hade dom blivit fenomenala, tro mig. (;
premiären utav sommarkvällar i gävle var idag och vi tänkte att vi skulle pallra oss dit men som alltid så tar min syster och helena väldigt lång tid på sig så vi kom dit 5 min efter att det hade börjat och vi hade planerat att vara där en timma innan, för då var det allsång. men jag hade inte förväntat mig annat än att vi skulle bli sena. :p kvällens artister var magnus bäcklund (?) och jessica andersson från fame. dom var helt okej, men snälla! gävle har ju sämsta draget ever. ingen vågar varken sjunga med eller klappa händerna. dösillar! så jag och syster fick stå för den delen. : -D babsan var också där. jag e faktiskt släkt med honom... på nått vis. eller så var det mamma som var det. HAHA! men det e skitsamma. ;)
JA! och sen måste jag ju ta upp hissen åxå. när jag och helena vad påväg upp till deras lägenhet igen så tryckte hon på "stop" knappen för att hon typ skulle skrämma mig men det lyckades hon inte med och självfallet ville ju inte jag vara sämre så efter det skulle jag också trycka på den, och då fick hissen typ damp så den stannade med ett jävla duns och sen började den åka neråt (vi skulle uppåt) och jag tänkte shit, nu går säkert nån vajer av och vi dunsar ner i marken men efter typ 15 min så åkte vi uppåt igen. tack och lov :) men skraj blev jag, helt klart.
nu ska jag inte snacka mer. hi hi. för nu ska jag sova. det blev inte så short som jag tänkt mig...
pusskinden.


teve och syster.

HEY!

idag vaknade sent och kikade på våra bästa år. hi hi. sedan på nån sopa om en tjej som har typ 20 killar att välja emellan. gaah! kärleks drabbel....
snart kommer sis över en stund sen åker jag med hem till henne och ska hjälpa henne med lite städning. hennes b-day på fredag och hon kan gott behöva lite hjälp som det ser ut där hemma. :o hoho.
skriver lite senare. :-) have a nice day.
lloovvee.

promenader och charlie wilsons war.

yoyoyo sockerbitar.
idag har jag mestadels suttit i solen och schtekt. SAKNA SOLEN! den har varit dålig på att visa sig senaste tiden. what's up with that? :p nu ber vi för att solen skiner imorgon för isåfall blir det bad. pys! har även kikat på våra bästa år. ha-ha! serien är väl kanske inte den bästa. skådespelarna har bytts ut och allt har bara blivit en enda soppa, men jag kan inte sluta kika ändå. i'm stuck!
en liten promenad i boulongernskogen fick det bli med mor på eftermiddagen. trevligt faktiskt. jag tycker aldrig att promenader är trevliga annars men har man gott sällskap och mysig miljö går det fan ann. kanske ska man ta sig en imorgon också? väldigt behövande.
för att avsluta dagen på ett ännu mysigare sätt så hyrde vi en film. jag tror, om jag minns rätt så hette den "charlie wilsons war". det var mitt förslag eftersom jag såg för nån vecka sen när oprah intervjuade huvudrollsinnehavarna tom hanks och julia roberts och den verkade väldigt spännande men jag blev nästan lite besviken. för det fösta så snackade alla i den filmen skitfort och jag uppfattade typ hälften utav handligen (dock e jag väldigt trög) och sedan tyckte jag att den var lite enformig. men det var bara min åsikt.
åh, vad jag e trött! läggdags för pussen.
pussochpush.

....

EVIVA ESPAÑA!

tjoh ...igen!
nu e klockan MYCKET och jag borde sova. kikade somsagt på allsång och därefter blev det exorcisten (stava?) :p den va lite läskig och lite knepig men rätt bra ändå. på tal om allsång saknar jag det jättemycket! jag saknar det för att då var jag bland dom människor som betyder mest! älskade vänner, utan er är jag ingenting! verkligen ingenting! lycka, det är vad ni är. ni har gjort mig till den jag är idag. tack!

ta vara på ögonblicket och människorna omkring er.
puss&nattinatt.

allsång.

godkväll :)
ville bara stanna förbi och säga att den sista reprisen på allsång på skansen börjar ikväll 23:15. jag ska lätt sitta bänkad! det sägs att jag e med typ i början. pinsamt som jag, sassa och carro stojjade. men det var en grymt kul kväll! :D UGGLA IS THE SHIT!!! jag har alltid diggat den snubben. lite orginell men vad sjutton ;) det e vi alla. puss&kung i baren.

ny blogg.

heyhoppfantomenpuss!
jag startade precis en till ny blogg. dels för att den förra (emeliewesstrom.blogg.se) va fett död och för att jag ville ha lite nytt och fräscht :)
jag kallas puss så det var ju rätt passande. sen e ju fantomen rätt ball han åxå.  ;)
later loves.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0