bye bye sweden!

häääy :)
tack och lov så överlevde jag skolstarten! och jag fick inte ens en skråma :o det gick gallant! eller ah, över förväntan iallafall.
jag vill kunna tänka positivt! tänka att det här klarar jag! istället blir jag så jävla deppig och är helt säker på att det kommer gå åt helvete. jag vill fan inte tänka så, det är sjukt jobbigt. jag har tänkt negativt flera gånger förut, och det har gått bra. jag måste helt enkelt SLUTA upp med mitt trams. haha! ...försöka åtminstonde.
imårn åker jag till CYYYYYYYYYYYYYPEEEEEEEEEERN!! jag har nästan packat klart allt. ALLT måste vara klart innan jag går och lägger mig för mamma, pappa, syrran och helena kommer och hämtar mig på skolan vid halv 12, och så åker vi direkt till arlanda. bara fest, sol och bad! yeah! this is gonna be awesome :'D
nu måste jag iväg och sola så att inte huden får en fetingchock imårn. haha!
pussiluss sötnosar.
TA HAND OM ER!!


NOOOOOOOOOOOO!

heihei hemskt mycket hei.
uuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh.
imårn börjar skolan igen. jag vill inte. jag vill verkligen inte! inte! inte! inte!
överdriver jag?
det kanske inte blir så hemskt? eller?
kikade nyss in schemat.. 8.30 till 17.00 var och varannan dag? kill me!
jag trivs inte. i don't belong.
jag vill bara gräva ner mig.
egentligen borde jag tänka på den underbara sommar jag haft. men jag kan inte. det dåliga tar över liksom.
måste sova. puss&kokosnöt

västerås.

hei.
efter några söta telefonsamtal, gråt med mamma och syster så mår jag lite bättre.
tänkte att jag skulle berätta lite kort om lördagen i västerås. (väldigt kort, satc om 10 min) :o
iallafall så skjutsade mamma och pappa mig och väl framme (väl efterlängtat) så mötte jag päls och sara utanför oliwer twist, där dom skulle giga. dom hade köpt emelie-ballonger och gjort en krans med hjälp utav snören så jag kunde ha den runt halsen. det blev dock lite svårt att kramas med dom! xD HAHA! men dom va söta.
vi gick in med mamma och pappa för att käka. dom frågade hur gamla vi var och jag sa att jag fyllde 18 samma dag (fult att ljuga? ...eller?) HAHA! dom frågade inte om leg så jippie! sara och jen sa att dom va 17, så dom var tvugna att gå ut vid 22 :/ det var tråkigt. skittråkigt! innan dom stack så hann vi alla äta grekisk sallad bestående av typ endast oliver och fetaost och pyttelite sallad. hrmf...
när sara, jen mamma och pappi hade dragit så var jag med jess, ronja, micks och sassa stundvis :) hon och idaa hade ett lite udda sett att inte bli påkomna. aah, höh, eh.. hi hi.
giget var okey. har inte så mycket att säga om det faktiskt. haha. ganska gles publik. tokyo var höjdpunkten, som alltid! (y)
efteråt träffade vi grabbarna. erik var alldeles lila om kinderna :o Danny var söt och matte snackade jag faktiskt inte så mycket med. Danny blev galen när han hörde att jag fyllde år! "MEN GRAAATTIS!!!!! vad fyller du? 30? HAHHA" sen ba *krama stenhårt* "du är sååå fin!!!!" *puss puss puss puss puss* underbara sötnos!
nu har satc börjat.. måste rusa. helt okey dag iallafall!
puss.



ingen skrivarglöd

hey och hey,
i'll make this short.
jag har ingen som helst skrivarglöd idag så om jag inte sover bort hela dan' imorgon så uppdaterar jag då.
idag har jag en livet känns piss-dag.
tårarna har inte precis slutat rinna fortare för att jag hela kvällen lyssnat på världens finaste version av if only you. idag kanske världens sorgligaste åxå. har ni inte lyssnat så MÅSTE ni!!
http://www.youtube.com/watch?v=miiDulWCLCk

godnatt. puss.


bye sweet sixteen.

häjhupp'
detta är då dom sista 20 minutrarna som 16åring. MY GOD!! tänk att jag aldrig kommer att vara 16 mera.
ganska konstigt :p men SKÖNT! ett snäpp närmre 18 liksom. WOHOOOOOOOOO!
återkommer imårn som 17åring.
puss!


sallad.

HEY!
idag mår jag bra :) mycket bra!
en viss person gjorde mig lite sur ett tag, men jag vet att hon har väldigt väldigt fel så jag tar inte åt mig. jag har bestämt mig, från och med nu ska jag ALDRIG ta åt mig av saker jag VET inte är sant. fast ibland börjar man tveka om man verkligen har fel.. vem är det som bestämmer vad som är rätt och fel egentligen? jag måste lita på mig själv mer. lita på min känsla. personer som får mig att må dåligt måste jag våga säga ifrån till! det är bara så..

jag köpte iallafall väskan igår! vi är SÅ kära! den sitter på en liten stol bredvid mig så att jag lätt kan krama den när jag känner för't. xD haha!
nu ska jag iväg och köpa sallad med mor. MUMS!
puss&knas.

the dark knight.

underbara skådespelare...

...


kom nyss hem ifrån stan. vart på bio med syster, bror och helena. :) som ni kanske redan förstått så var det "the dark knight" vi såg. den va bra! men det va massa som hände hela tiden och det blev lite för mycket för mitt sega huvud, men annars var den toppen. det är ingen idé att jag ska försöka förklara handligen, jag kommer bara förvirra er. gå och se den istället!
jag känner dock sorg i hjärtat när jag kollar på den. heath ledger, som spelar jokern är verkligen en sjukt jävla bra skådespelare! jag har kollat på hyfsat många filmer med honom och han har inte gjort mig besviken en enda gång. denna gång spelade han dummis och jag brukar oftast HATA alla dummisar men han gör det på ett sånt skönt vis! jag älskar hans smaskande ljud och sättet han är äcklig på.. kanske är det så för att han inte längre finns.
varken batman eller jokern dog i filmen (förlåt...) så kanske att det blir en uppföljare, men jag känner mig inte så värst taggad på att se den. även fast jag inte vet hur den kommer bli eller vem som kommer spela honom kan jag ändå garantera att ingen kommer kunna spela den rollen så som han gjorde. så jävla bra som han gjorde! puss på honom.

sleep time sötpajer.
puss!


in love with a BAG!

I'm not "in love with a girl" anymore... I'M IN LOVE WITH A BAG!
..det händer aldrig mig heller.. LALALA! 8) all the f' time. jag borde inte ens gå in i väskaffärer längre :o iallafall när jag inte har pengar för idag så visste jag bara inte vart jag skulle ta vägen när jag var på stan med syrran. väskan hade kostat 1000 spänn men var nedsatt till 400 bagis! 400(!!!!) men jag hade inte ett enda öre på mig så jag gömde den bland stora resväskor (y) HAHAH! imårn MÅSTE jag köpa den. don donna, skinn. egentligen brukar jag inte bära skinn, men... vad gör man inte när man är kär? xD haha!




SÅ SER DEN UT! fast jag ska köpa en i naturfärg. SKITSNYGG!
mycket finare på faktiskt :p

... ... ..

anyways.. hi hi. helgen kommer bli FET! på fredag fyller helena år, då blir det partaj! sen fyller ju jag 17 små år på lördag och då är det västerås som gäller! :) jag känner mig lite lucky som fick fira min förra födelsedag på Dannys spelning (egentigen rix, men ah) i eskilstuna, och nu kommer dom till västerås det här året. alla sötingar kommer! can't wait!
nu ska jag ta mig lite glass. PUSS!!


the worst bloggerska ever.

allså... HERREGUD!! jag har inte bloggat på 4 dagar. katastrofalt!
fullt upp i helgen :) växjö var underbart bra! Danny va så söt.. underbara människa!
bollnär var åxå mys. killarna + några fler människor körde match mot ett  damlag och dom vann. hejja erik som nicka in! (y) yeah!
förutom att jag sov ganska mycket inatt så hade jag inte sovit på typ 2 dygn och tröttheten har inte riktigt släppt så jag måste sova. dessutom har jag blivit sjuk på färden.. det är klart.
skriver mer imårn. godnatt allt kärt folk där ute.
puss!

tack till pookie, minipook och pull för att ni gjorde växjö så mycket lättare för mig.
ni ska bara veta hur mycket ni betyder!

natti!

nu ska emelie pemelie puss pussy em pusstjuven emi emmy emsan päronpu** SOVA! :D
imårn ska jag förmodligen ner på cityfesten en stund med alicia och lollisen. måste ha packtid också! :o på torsdag bär det förhoppningsvis av till kalmar och sen växjö på fredag. PAAAAARTY!!! på lördagmorgon bär det av hemmåt igen, hinner lagomt fram till cityfesten på kvällen. sen söndagmorgon blir det brummbrumm till bollis! jag känner på mig att det här kommer bli FETT! eller inte fett... för det är bara fjortisar som använder fett (enligt min bror) så... det kommer bli FUCKIN' AWESOME! is that better...? 8) haha!

   
pussilussidussitussi!
och godnatt!


rörd.

"När döttrar blev till var tanken ganska klar
en dotter har nå't i sig, som ingen annan har.

En vilja och en känska, ett sätt att bry dig om,
som skänker lite värme i allt hon står bakom.

Och därför kära dotter, som är så underbar,
vi tackar dig för att just Du valt oss till mor och far.

Grattis på födelsedagen Gullhjärta önskar: Mamma och Pappa
."

så såg födelsedagskortet ut från mamma och pappa. dom hade inte skrivit allt själva men vad gör det när jag vet att dom är tacksamma att dom har mig. jag vet att dom menar allt som stod, annars hade dom aldrig köpt det. och jag vet att jag har världens underbaraste föräldrar!
jag fyller inte år idag men dom vet att jag behöver pengar inför veckans små resor så jag fick en slant i förväg. :) isn't that great? haha!

idag jag jag och mami shoppat loss ordentligt. det blev ett färgglatt sommarlinne till cypern, en vit tunika som jag förövrigt ÄLSKAR(!!) båda från lindex, en rosa spetsbehå, en rosa t-shirt båda från hm, och en plattång från clas ohlssons! haha! förutom att vi handlade på loppis häromdan' så var det längesen vi handlade såhär mycket. förutom rosa t-shirten från herr avdelningen och plattången så var allt på rea! och det var FINT dessutom. haha! gillar't!!

skriver mer senare. love.


seeegare än deg.

Dagens humör: blandat. glad, svag, seg.
Dagens klädsel: allså... HAHAHA. nattlinne?
Dagens planer: just nu är det väl bara sova som fattas. fast jag e pigg..
Dagens frisyr: my-frisyr, vilket innebär en boll mitt på huvudet.
Dagens låt: jason mraz feat. colbie caillat - lucky
Dagens bästa: north country. den var verkligen sevärd! den berörde mig starkt.
Dagens sämsta: att alexander och kevin inte ville att jag skulle adoptera dom.. HAHA!
Dagens vill ha: EN VÄSKA!! förr i tiden köpte jag ofta väskor, nu blir det aldrig pengar över.

gooonaaajt plutts.
love always!

gossip gossip gossip...

my god! JAG ÄLSKAR GOSSIP GIRL!!
önskar att jag kunna kolla på datorn.. min dator e ju fucked up. suuuck!
får vänta tills imårn, dock är det repris men jag kan kika hur många ggr som helst.
nate är hothothot. och dan är söt. hi hi. och chuck e bad. hö hö.
nån mer än jag som e in love?
over and out strawberries.





...
med tanke på att jag skrev om killarna så kanske jag borde ha lagt in en bild på dom istället!
jag e knäpp. puss på han i mitten.


...

...och på er.


tomt och tyst.

helluhuhuh
satt och pratade med the cat i lurn i typ 2 timmar inatt så det blev inte att jag somnade förrän vid 4. vaknade vid tjugo över 5(!!) utav att alex och kevin skrek som fan :p feting irriterande! jag hade skitsvårt att somna om så jag sprang runt och yrade efter mina stora hörlurar (dom dämpar ljudet) men inte fan gick det att sova för det. haha! somnade kanske vid 6 och vaknade vid 13 igen och då var det alldeles tomt och tyst i huset... JAG SAKNAR DOM!! ååwhe.
såg i tidningen att det va gossip girl nu :o hoho. jag vill se ut som serena!! så jävla fin.
uppdaterar senare pussungar.
ciao!

''




jag är lycklig!

i'm in love with a girl

jag vet att jag är efter men jag är tokkär i den låten! gavin degraw är klockren(!!)
jag, mamma, pappa och robin har varit barnvakt åt alexander och kevin (syskonbarn) i typ 1 timma nu och jag var bara tvungen att ta en bloggpaus. HAHA! helt fuckin' slut redan och dom ska sova här... och eftersom mamma ska jobba natt kommer jag och pappa få fullt upp. inte för att klaga men man e inte van :o snart kommer syster över åxå. det blir nog bra ändå! :)
later kärleksmuffinsar!

i'm in love with gavin degraw!

puss.

we're only watching the stars

godkväller folket.
idag har jag varit lycklig! en heldag med mammi. jag är otroligt lyckligt lottad att ha en sån underbar familj som jag har! sure, ingen av oss är perfekt men vad gör det när man har varandra? det blir en massa snack om vänner hit och dit och familjen tar man förgivet. iallafall jag har gjort det lite.. jättemånga har problem i familjen och jag är otroligt tacksam att jag inte har det längre! tack familjen för att ni finns för mig, och tack mamma för att du är så jävla bäst!
en heldag med mammi somsagt, först var vi på 2 loppisar/second hands och där hittade jag ett par gubbskor för 15 spänn (vi prutade), en liten väska att hänga om axeln för 20 och en ASSNYGG grå resväska inför cypert för 65 spänn(!!) fifan vad jag älskar loppisar!! jag kände mig nästan nöjdare än när man går på stan och handlar.. haha! alltså 2 väskor och 1 par skor för hundralappen. isn't that lovely? jag lovar att lägga ut bild snarast.
sen åkte vi och handla mat och typ nån badanka åt mina syskonbarn alexander och kevin som kommer och sover över imårn :o creapy! dom har aldrig gjort det förut :p tänk om dom skriker en massa eller river ner huset.. iofs är inte kevin kapabel till det, men alex e nog. haha! wish me luck tomorrow...
nu ska jag glutta teve tror jag. puss så länge.

...

om du bara visste vilken positiv förändring du gjort på mitt liv.. och på mig. tack kära du!
if i'd never met you i wouldn't be the same.

RSS 2.0