ärtsug&bilkrock

HAHA :D så jävla klockren rubrik.
gårdagen spenderades i örebro tillsammans med jossan, alicia, anna, anna och jonna. jossan hämtade mig, alicia och anna vid heartbreak vid 11, vi hämtade upp anna i valbo och rullade vidare mot västerås för en snabb donkpaus. vi var framme i örebro runt 14? träffade jonnis :) i varbergaparken. vi myste i gräset med rämmar i solskenet till spelningen drog igång vid 16.30, as usual, försenat.
eftersom jag inte sett grabbarna på typ två månader så var spelningen extra jävla bra :D jossan skulle (innan bilolyckan) på treadstone i stockholm vid 22.30, så hon hade ett tåg att passa i gävle vid 21. vi hade bananasbråttom, men vi hann säga hej, puss och hejdå.
väl påväg hemåt mötes vi utav en fet bilkö på E18 nära västerås. en seriebilolycka hade skett och vi stod typ 1½h och bara väntade... och väntade... och väntade... skitkissnödiga och hungriga hade vi hunnit bli innan vi äntligen fick fortsätta. vi stannade i västerås för att äta lite kina på han pao :D haha! jag tog nasigoreng (stava?) som var ASSTARK(!!!!) alicia berättade att hon aldrig hade ätit ärtor nångång(?) och anna sa att hon brukade få ärtsug och bara äta :p haha! båda dilemmorna var lite udda faktiskt. vi kom hem någon gång runt 00.
idag skulle ha blivit min första skoldag (bara upprop), men INGEN utav alla väckarklockor jag ställt ringde. GRRR! å andra sidan är jag fortfarande sjuk...
eftersom jag sitter vid brors dator så har jag inte en aning om hur man lägger in bilder, men jag SKA komma på't. måste visa lite från london och canaria :) nu ska jag skriva min skriftliga redovisning från praktiken.
pussipuss&tack för igår everyone!

KÄNN DIG SOM HEMMA-AA-AAAA!

HALLLLLLLÅÅÅÅHEEEEJ!
nu e jag hemma. livs levande dessutom. kan det bli bättre? :D min födelsedag var ganska så pisstråkig, dock äventyrlig eftersom vi spenderade natten på stranden och såg soluppgången. (iallafall jag, jag kunde inte sova) men det var mysit, även fast jag hackade tänder så mycket att jag bet mig i läppen...
haha.
ganska galet!
jag får känslan utav att det för tillfället inte är en jävel som läser min blogg, men det kanske inte är så konstigt heller, eftersom jag inte varit hemma på nästan en hel fucking månad.
imårn kommer släkten och firar! sen blir det party!
jag älskar verkligen sverige! förutom att det är pisskallt... från 30+ till 13 grader... BRRRRRRRRR!
pussopussopussoRING MIG!

RSS 2.0