tatoos

I WANT TATOOS! ! !
Oh yes, I do.
Jag vill ha Michaels ögon i nacken, jag vill ha en liten söt tecknad dinosaurie som representerar mamma vid fotknölen, jag vill ha mina initialer till vänster om foten (höger från ert håll), jag vill ha nått sött eller ballt bakom örat och så vill jag ha en text på handleden.
Gud vad segt allt är när pengarna inte rullar in. Och så har det blivit djävulskt kallt ute också. Och så har jag gått upp i vikt också. Och så vaknar jag upp outvilad med huvudvärk oavsett hur länge jag sovit också. Och så har jag inget jobb att gå till också.
Hihi
Men jag mår bra. Det finns dom som har det värre, mycket värre. Jag bor ändå hemma, får förhoppningsvis pengar nästa månad, har utbildning nog för att kunna få jobb, har ett friskiskort som jag kan träna på, en riktigt skön säng och ett jobb i framtiden. Och en mamma som ser till att jag håller mig varm. What more can one ask for?
Vilken snygg vändning jag gjorde, va? :D Haha! YEY! Från depp till pepp!

Jag vill ha tatueringarna...
Men dom får vänta.
It's not just supposed to happen yet.




l.o.v.e

Nu e jag också med i skiten!!

Vet ni vad jag tycker att ni ska göra nu? Jag tycker att ni ska ge mig ståenve ovasioner, applåder och vågen. Do you know why? JAG HAR SKAFFAT SPOTIFY!!! :D :D :D Haha! Det tog mig en jävla tid, men nu var det dags. Jag kände att jag ville ha någon musik i duschen, och youtube funkade inte i längden så det fick bli Spotify. Just nu spelar skiten Michael Jacksons This is it :) Mår faktiskt ganska så mycket bättre nu när jag lyssnar på musik. I somras och förra sommaren så var jag ute och sprang mycket på morgonen med freestylen på mig (jaja, old fashion ;) som spelade Michaels skivor, och jag mådde superbra då. Jag behöver lite Michael ibland. ...Och nu kom You are not alone. Shit! Tårar. Jag som grät redan i söndags. Well, I guess it's necessery.

Kan inte nån, please, fixa en header åt mig?


 
 

Lite bilder ifrån Grekland i somras. Åh, sitter man nu och kikar ut genom fönstret och ser gula löv, blåst och grå himel. Kan man låta bli att sakna? Nej.

bara för dig Alicia

/-/ej!
Jag var på stan häromdan med Alicia, vi tog en fika och strosade runt i några butiker. Jag fick då veta en sak som gjorde att jag tappade hakan. Alicia läser min blogg!! Jag trodde att jag var den enda som läser min blogg. Haha! Hon bad mig att uppdatera mera, så det här är för dig, baby!

Jag orkar inte göra någonting alls idag. Egentligen ska jag åka till vävstugan och hämta min matta som jag gjorde där under praktiken, jag ska kolla in Daddos (systers) konst som hon har uppsatt på ett ställe kallat Forum, och så ska jag fika med Malin. Och hinna umgås med Amanda. Och träna Yoga ikväll.
Ja, undra sa flundra, vad som verkligen blir gjort idag.
Vävstugan kan jag stryka, så den stryker vi. Konsten kan jag inte stryka för idag är det sista dagen den är uppsatt, så den stryker vi inte. Malin vill jag inte stryka, för vi ses så himla sällan. Men jag hinner inte ner till stan till 14 iallafall, och det är då hon slutar jobbet. Fuck!! Fuck!! Umgås med Amanda? Träna Yoga? I don't know.
Can someone PLEASE give me an energi boost?

Det här inlägget gjorde mig inte precis något piggare, bara mer förvirrad. Haha! I guess I should göra mig klar nu iallafall.
PPuss


Jag och Alicia i sthlm, NRJ, klockrent!


SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT?!?!?

"Nej, jag tänker inte rösta i valet, jag har redan slängt mitt röstkort! Är inte ett dugg intresserad". Vet ni vem som säger så?! Jo, den som är mest röd i hela jävla världen. Gissa om jag blir förbannad? Jag är röd inuti, men när jag hör min kompis säga så blir mitt yttre rött också.
Okej, är du inte intresserad utav hur din mormor, granne, jobbarkompis, mamma, pappa, bror, pojkvän, kort och gott om hur dina medmänniskor har det (ekonomiskt, hälsa, etc) så förstår jag att du röstar blått. Om du endast bryr dig om hur DITT företag går, hur fet DIN plånbok är så Gärna för mig! Varsågod!
Dock så är det oftast så att alla människor har någon vid sin sida som dom älskar och bryr sig om. Bryr du dig om hur dom har det så är du röd.
Visst är det många frågor man måste ställa mot varandra men detta är grunden. En jävla enkel grund om du frågar mig. Okej, du bryr sig inte ett skit om politik, men bryr du dig om andra? Varför göra så svårt för sig? "Äh, jag orkar inte bry mig! Dom pratar bara blaha-blaha hela tiden och på ett språk man inte förstår." Jag håller med! Jag tycker också dom pratar runt och kring sig, men ska jag låta det hindra mig från att rösta? Ta reda på fakta och historia! Jag lovar att ni är mer intresserade än vad ni tror!
Puss&Hej&Tack för mig!

Förresten! Visst ägde Sahlin Reinfeldt ikväll på kvällsöppet?! :D Klockrent!

I never thought that I could feel this power

Jag har massa känslor och tankar, men får aldrig riktigt riktigt ut dem här. Kanske en utav anledningarna till att jag inte har stans mest lästa blogg :) Egentligen tror jag inte att jag bryr mig om det. Om man inte är desperat utav att få sin röst hörd, why cares? Mitt behov utav uppmärksamhet är typ en fjärt i rymden nu jämfört med back in the days. Dessutom är det ganska fett att inte ha så många läsare, man kan ju skriva om precis allt och slipper oroa sig över att förlora läsare för att man uppdaterar för sällan/dåligt.
Jag tror att anledningen till att jag aldrig får ut mina tankar och känslor här är för att det inte är papper och penna. Det är papper och penna som är min hemmaplan, inte en liten dator med irriterande tangenter som man alltid skriver fel på. Det blir liksom aldrig så personligt som jag vill ha det. Min handstil saknas ;)
FAST!!
Jag önskar att alla mina nära och kära läste bloggen. Iallafall det här inlägget. Jag tänkte jag skulle dedikera en liten del utav det till dem. Jag har haft en underbar dag, MED underbara. Med mig själv fullt fokuserad och energisk, (kan inte bli dåligt...) med Natalie, och på kvällsstigen Emma och Frida. Har dock inte träffat min älskade mami särskillt mycket. Hon är min bästa vän. Whatever! Haha! Det var inte det jag ville säga! JAG ÄLSKAR ALLA JAG ÄR OMRINGAD UTAV JUST NU! Och jag menar verkligen det! I nuläget när jag är en bra människa, drar jag bra människor till mig. Det var inte så förut. Jag hade människor jag älskade för t.ex. 3 år sedan, men inte som idag. Jag var oerhört osäker i min kropp och hade inte en blekaste aning om vem jag var, om mitt värde, och drog därför till mig dåliga människor också.
I LOVE YOU!


Känn ditt eget värde!!!
Älska dig själv, och älska andra.


Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never say never (I'm so deeply inlove with Karate Kid and this song!!)
Mohombi - Bumpy Ride

RSS 2.0