Eart Hour

hejschvej :)
jag vet att Earth Hour var i lördags, och idag är det måndag, men det var så himla mysit att jag måste skriva om det!
jag och lovisa hade båda läst på den dära lilltvn på bussen att "kom och mys med oss på stortorget under Earth Hour Lördag, 20:30". båda tyckte detta lät mycket mysigt och intressant, så sagt och gjort. hon drog med sig sitt sällskap tobias från falun och amanda gjorde oss också sällskap :)
vi tog 20 bussen och kom fram till stan vid kvart över. därifrån tog vi oss till stortorget och där stod det några få människor och mös i genemskap med ljus i händerna. jag hade redan tagit med mig ett eget som jag tände. där stod vi alltså, jag, lovisa, amanda och tobias med varsitt ljus i handen och såg donken släckas tillsammans med några andra få butiker. fyra tjejer bjöd på världens finaste sång också! mmmmmmmmmys!
när det bara var några få minuter kvar ville härrskapet gå in på wanes och ta en varmchoklad, men jag ville vara ute tills hela timmen runnit ut så vi stod kvar till 21:30 och sedan tog vi en varmchoklad. det var också jättemys! jag minns hur jag förra året spenderade Earth Hour i stockholm på skansen. det var inte alls lika mysigt som i lördags, faktiskt.
jag vill vara med på allt jag kan när det gäller att hjälpa vår jord. det känns riktigt viktigt!
puss



when you're here there's nothing I fear

and I kno-ooooooooooow that my heart will, my heart will go oooooooon and ooon...
kom hem igår efter att ha varit ute till sjöss i ett dygn så jag e lite titanicinspirerad som ni förstår. vi mötte bara några små gulliga isblock, men ändå. is - titanic, titanic - is. så är det.

men iallafall. STUDENTKRYSSNING var det :D ! :D :D ! vi tog bussen 15:30 i lördags och steg ombord nångång vid 18:15.. tror ja? sen inhandlade vi (jag och lovisa) dricka. nån smirnoff lime tror jag det blev för mig och därefter är det svart.. haha! nejdå. vi drack, dansade, träffade tjejerna från a-klassen och dansade lite mer och lite mer och lite mer tills klockan blev 5 typ :p sen blev det några timmars sömn och jag var lite bakis så jag ville bara dega i mjukisar med chips och cola men lovisa skulle dansa mera :o det var grymt kul iallafall! jag känner att studentkryssningen var bara en förfest, nu börjar det på riktigt snart ;)
religion nu.
pusso


såna dära söta var det :)

sunny day

hej.
idag är det soligt men kallt ute :( amanda (min pessimistiska vän ;) säger att det ska snöa i helgen. how great is that? man vet aldrig dock, men ändå. jag är redo för VÅÅÅÅR nu!
jag sitter i skolan, och har suttit sedan 8, fastän jag inte börjar förrän vid 10. VEM gör sånt? hrmf. inte jag vanligtvis. idag ska dock projektarbetsrapporten vara inne och jag har dessutom prov i eftermiddag. *hurraaaaaaaa!!*

studentiskryssning i helgen :D :D det blir nog apkul!
nu ska jag återgå...
pusso

jag villvillvill

tjolahoppsanhejsan!
vet ni vad jag vill? jag vill börja måla, jag vill börja dansa, jag vill börja på solosång, jag vill börja på innebandy igen, jag vill börja på tennis, jag vill jag vill och jag vill! BUT I DON'T HAVE ANY MONEY!!!!
jaja,
det gör ingenting :D jag mår bra!
hejdå
haha

alltihopa

jag är ganska trött på att skriva olika slags hej, för det känns som att jag redan använt mig utav alla. hej, hejsan, hellu, heyyyyyyyy, heeeeey, hääj, heeeeeeeeej osv. allt känns så utjatat så jag skriver ingenting istället.
i've been thinking.
jag kanske ska sluta skriva ":p" hela tiden. jag har alltid sett dom lipgubbarna som ett sätt att på något sätt lätta upp stämningen, även fast det kanske inte alltid behövs. på internet kan allt man säger tas så jävla fel, så gör man en ":p" så är allt okej. ganska skönt att kunna lägga till ett ":p" också, så att mottagaren inte kan ta mitt buskap fel, för då slipper jag ju hamna i någon slags knipa, vilket är skönt.
jag ska nog dra ner på dom lite iallafall. kanske tas man då lite mer på allvar. haha
vad tycker ni om lipgubbarna? flipp eller flopp?

idag är det sunday. "cuz you're better than chocolate on a sunday, you're better than ice cream it's truu-u-hu, it's great to be close to you". hahaha. nostalgi.
snart är det slut på lovet. jag vill inte det! jag vill ha mera lov! dels för att skola imorgon innebär jobb inför IKEA-modevisningen på onsdag (i'm not finished) ... hehe. och dels för att jag igår i hemlingby troligen bröt min svanskota all over again. känns inte helt okej. första åket med pulkan högst upp på backen, åker nedför, bam, bam, bam, BAM! flyger av och ja, lyckas ta mig upp i ren panik, det var ju fullt av folk i backen denna soliga dag. jag ville ju inte bjuda med alltför mycket underhållning.
pulkan blev tillpucklad och jag blev skadad. haha! jag satt (så gott jag kunde) istället i solen resten av tiden vi var där. det gick inte direkt av för hackor, det heller.
där har vi två, ganska bra anledningar, till att jag inte vill gå till skolan i morgon. jag går nog iallafall. tror jag.

snart är det säsongspremiär av GOSSIP GIRL!! 19.00!
yeahey
pusspuss


RSS 2.0