nyårsafton.

idag är det nyårsafton. helt kocko! om snart 12 timmar är det nytt år. bye bye 2009 hellu 2010, känner ni hur konstigt det känns att skriva? dom där två nollorna som annars har varit i mitten i 10 år blir helt plötsligt omkastade.

2009 var verkligen fantastiskt. många människor ser (självfallet) 2009 som ett år av olycka. ericsson kraschen här i gävle, lågkonjunkturen, arbetslösheten, försämringen utav arbetarklassen i de flesta lägen.
för mig var 2009 ett fantastiskt år. varför, egentligen? när jag säger fantastiskt så ser jag till mig själv, jag har växt ännu mer i år (för 2008 växtens år). jag har lärt känna mig själv och jag älskar mig själv nu. jag kan också ta hand om andra bättre när jag tar hand om mig själv. 2009 för mig har varit ett år av lycka.

2010 blir året då jag tar studenten, det blir året då jag skaffar mitt första jobb, det blir året jag reser runt i världen och upptäcker nya platser, det blir det "slappiga" sabbatsåret efter 12 år i skola, det blir året jag får flera nya vänner och kanske mister några, det blir ett år med skratt och gråt. ett år att växa och ett år att njuta.

jag kanske tar och slänger upp lite bilder ifrån det gågna året nångång i veckan (men räkna inte med det, ni vet hur grym jag är med datorer ;)
jag önskar er ett fantastiskt 2010 fyllt med lycka och välmående!
puss&puss

ny header?

hejhupp!
jag har kommit på att jag är i starkt behov utav en ny header. headern och bloggen i sig känns inte alls som en del utav mitt liv längre. headern tillhör det förflutna. (inte alla på bilderna, dock. många utav er är fortfarande fina bäbisar <3.)
förresten, hur FAN I TUSAN källkritiserar man? jag har problemas. help me, någon?
nu måste jag plugga till psykologiprovet som jag har om en timma. sista provet innan lovet! HURRA!
puss

let it snow

somedays it even felt like we were living in forks.
BUT NOW IT SNOWS :D if there's something i wish for, it's snow.

shows no signs of stoppin, i brought some corn for poppin', lights are turned way down low.
let it snow, let it snow, let it snow *sjunger* :)


dreaming the dream

hello!
:D hur e läget?
jag mår braaaa idag! även fast jag var ute igår... haha. men det blev lagomt mycket :) jag, lollo, syrran och hella dansade klackarna av oss på h loose tills stängning sen tog vi sista bussen hem. som alltid när jag kommer hem tog jag lite ostbågar, läste dagens tidning, tvättade bort sminket och kröp ned in the bed. FYFAN vad skönt det var att sova!! i förrgår natt sov jag typ 4 timmar för att jag skulle upp 5 dagen efter (saco-mässa :), igår sov jag typ 6 timmar i sassas pappas lilla lägenhet i sthlm, (vaknade hela tiden av gubbar som pratade i lägenheten bredvid) men inatt sov jag så otroligt jävla bra :D drömde om pattinson... mmmm... både han och jag skulle till alderholmen, han skulle titta på nå vampyrgrejs och jag skulle se pappa giga. :p jag såg honom i skogen och ingen utav oss hittade dit men jag sa iallafall att jag ville följa med honom. han sa att jag skulle bli uppäten då och sprang sedan iväg. han sprang åt helt fel håll (så mycket visste jag iallafall 8) så jag ringde honom och sa det. helt sjukt. vi pratade jättelänge och mys iallafall :D ÅH. jag sov till 2. hihi. puss på han!
nu ska jag sy. hejdå <3.

RSS 2.0