MÖSSAN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!! :D

studentmössan has arrived!!!!!!!!! i'm happi!
lägger ut bild ikväll :D YEAH!

O-MY-GOD

Heidi Montag before and after surgery picture


jag kollar på the hills om det sänds under tiden jag kollar på tv. jag följer det inte direkt, men det är lite kul ibland. sist jag kollade så såg Heidi Montage (eller Pratt........) ut som hon gör på bilden i mitten. jag fick en smärre chock när jag såg ett videoklipp från den sista kommande sesången. idag ser hon ut som på bilden till höger.
jag tycker det är så tråkigt. varför måste fina tjejer göra om sig sådär? nu vet ju inte jag hur hon mår eller hur hon känner, men det är fortfarande synd.
vi är ju så fina som vi är!


50 dagars fest på Goya

heye!
söndag... idag är det söndag. igen. känns som att den där sablarns söndan kommer alltför ofta! don't you agree?
i torsdags var jag, emma och lollo på Goya där vi firade 50 dagar kvar till studenten :D det var jättekul! eftersom att vi skulle ha nationella prov i svenska 8:30 morgonen där på, så drog vi hemåt vid 01:00. drack bara lite lite vin på förfesten hos emma eftersom att jag alltid blir bakis. kändes inte direkt som att nationella är det bästa prov att faila på. haha!
här kommer några utav emmas bilder:

domaren emma, fotbollsfanet lollo och fotbollsspelaren Emelie (som David Beckham) ;) haha


i brist på vackra bilder.... haha :D


mina finisar!!

lollo och jag inne på Goya (det ser inte ut att vara mycket folk - men det var det :o)


träffade på emma och elin från A-klassen :)


skååååååååååååååååååååååååååååål :D
tack för en kul kväll tjejer :) ni är guld!

pusshejdå



phi phi

phej
vet ni?! jag vill åka till PHI PHI! (thailand), kan någon ta mig dit?
en klasskompis har varit där i 2 veckor och hon var jättebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun. hon hade typ inte vart nykter en enda kväll och ja, tänk er att bara bada, ligga på stranden med en drink i handen och bara vara!
låter gött, huh?
jag ska ju till grekland med amanda i sommar, vi tänkte ta en sista minuten och det kostar inte mer än typ 4000 allt som allt. kompisen hade fått betala 7000 för BARA flygresan, plus typ 7000 till för boende och levnad.
att ta sig dit just nu känns alltså sammanfattligen lite hopplöst.
MEN!! man ska aldrig ge upp.
hejdå


parteeeey

lite bilder ifrån i lördags:


hela härliga gänget


tänk att jag klarade en hel kväll+natt med två blondiner...


emmis och jag inne på solo


jag? full? näjääääääääää!


puss puss kapten


drink up!


sofia och jag

det blev några bilder iallafall :D jag hade verkligen skitkul!
puss på tjejerna!


lillsköldisen :'(

hej.
FAN! robin (min bror) har tre stycken sköldpaddor, donatello, michelangelo och rafael, två utav dem är samma sort, den tredje är en sort för sig. och nu har den tredje, egna sorten länge bitit på huvudet på den lille så nu är hand alledeles uppsvälld!!!! hur i jävlarns kan man vara så elak? jag blir nästan tårögd... när vi nu häller i mat åt dom så äter han inte. han blinkar inte. han kan typ knappt röra huvudet! hur kunde bror mig låta detta fortsätta? jag och mamma var tvugna att ingripa, så nu har vi förflyttat den dumma dummisen till badkaret (nödlösning). hoppas att han återställer sig snart. det är minsann krig i sköldpaddsvärlden också. USCH!!!
let's pray for the little one.
puss

vårdagar

NUUUUUUUU ÄR DET VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! :D
yesyesyes!
i lördags var jag på förfest hos emma ifrån kl 16 tills vi gick ut vid midnatt till solo. sofia joinade oss runt 20 tiden och vi dansade, spelade festspel och sjöng. och söp. :D haha! det var grymt kul. grymt kul! kan inte lova bilder, (som vanligt) men troligtvis kommer det komma.
igår var jag en aning bakis och käkade bakismat med amanda som ett sista farväl. (den lilla pruppen har praktik i sandviken i 7 VECKOR! :o) sen gick jag hem och solade lite med paps.
idag är det också sol och jag ska hem nu och ut och promenera! yeah!
mindre än 2 månader kvar till studenten nu........
hihi. det är busit.
puss


kalle kristiansson och Peace and Love

hello
:D
jag sitter i skolan och har praktik (vi har praktik tors-fred och eftersom jag ännu inte hittat något ställe att vara på så e jag på skolan)
jag ställde klockan på 6 imorse, tänkte att jag skulle duscha och packa lite grejer som jag måste ha med mig till emma ikväll. jag, amanda, lovisa och emma ska nämligen på kalle tonight :) MEN! jag vaknade 8 och börjar halv 9, så jag kastade mig in i duschen och hann det iallafall. kom dock lite sent..
tova och jag har pratat lite om att åka på Peace and Love i sommar. det vore skitkul att åka ett gäng, vilka vill hänka? :D
puss.

RSS 2.0