hejdå.

AAAAAAAAAAÄÄÄÄÄÄÄÄÄÅÅÅÅÅÅÅÅ!
jag vill inte åka. bajs också. efter londonvistelsen är jag avskräckt. jag åker till palmis INATT :o har ni nå tips på hur man på bästa sätt tar kontakt med människor? jag e så jävla dålig på sånt.
nu måste jag packa. och säga hejdå till alla, för 3 veckor är inte precis en kort tid.
och mata robins sköldpaddor.
hejdå! jag kommer sakna er! wish me luck!

fest.

:D
ikväll blir det party! kvällen börjar runt 7 på tant grön med syrran, därefter sommarkvällsframträdande utav bla. markus fagervall. hih. kvällen avslutas i källar'n i gott sällskap!
vilka ska ner på stan?
pussis.

ny mobajl.


köpte ny mobilus idag :) mycket fin mycket fin. mamma köpte hela skiten på en gång, så ska jag typ betala av henne litegrann varje månad :p jag verkligen HATAR abonemang efter att jag hade 3 sist. fy fan vilket jävla skit det var!

nu snart ska jag och mammi på bio, drag me to hell. snacka om att jag väntat länge på den nu! en riktigt bra rysare i biomörkret är svårt att slå.
jag åker redan på torsdag till skavsta där jag och brorsan sover hos nån kompis till honom, sen tar vi flyget tidigt på fredagsmorgonen till london. ...där svininfluensan härjar hejvilt har jag hört :o mamma försöker avråda mig ifrån att åka, men icke! åka till arenan är det minsta jag kan göra. jag vill.
så jag åker bort på torsdag, kommer hem på lördag och åker igen på söndag natt/måndag morgon till las palmas. det är jävligt nära nu, men det känns ändå så långt bort... så overkligt.

besos y abrazos

hej.hallå.hej.hallå

tjena!
hur e läget?
själv är det skitbra! sitter just nu hos amanda och har gjort det i en timma ungegära.
kom hit jävligt sent pga grillfest med släkten. vi hafe riktigt mysit allså :) hihih.
öl e gott till chips. och persikavanilj cider också. och bacardi razz också. och nu är jag töntig.
hejdå.


hitt på nå?

hello you!
haha! jag kikade min statistik nyss, och det populäraste  just nu e marsmallowsinlägget. what's up with that? haha! skönt att det inte bara är jag som gillar marsmallows :p
har jag pisstråkigt. vad gör man en dag som denna, någon som ruvar på nått bra förslag? jag funtar lite på att ta ett bad och sedan ta mig ner till stan och inköpa lite grejs till las palmasresan som inträffar om sisådär 13 dagar. jag behöver bla. rullväska, långärmade tröjor, tofflor (tåfflor?), badkläder, shorts och mycket mer. sånt därn't som e skittråkigt att införskaffa.
nu blev det här jättetråkigt och jätteonödigt. men vad gör man? nån som vill hitt på nå?
puss och puss



ett sött brorsbarn med påskägg på skallen

MARSMALLOWS!

marsmallows is my new drug! märket shoprite är awesome!
om det ändå vore nyttigt...



en kylig sommarkväll och allt annat.

hejvej!
igår var det sommarkväll på stan. nanne grönvall stod för underhållningen :) så sjukt grym den tanten är alltså! skulle man önska sig en annan mamma, (vilket jag ALDRIG skulle göra) så skulle man ju lätt vilja ha henne! riktig energiknippe!

kvällen började hos syrran och helena där vi drack vin och åt min marabou sommar till lite kortspel. jag är allvarligt övervinnerlig både på chokladboll och vändtia! när väl jag börjar vinna så kan ingenting stoppa mig. moahah! *peppar peppar*
vid 20:50 gick vi ner till stan och kom preciiiiis när hon skulle börja och fick kalasbra platser till höger om scenen. efter en halvtimmer show med bla. avundsjuk, kyssa dig och håll om mig så skulle jag ta bussilussen hem när jag träffade på emma, bea och lollo! :D hoho! my sweets! dom skulle naturligtvis ha marängswisch, så vi stannade vid ett överbefolkat donken och tog en senare buss där vi stötte på malin.
underbar dag med underbart folk! jag uppskattar verkligen att ni finns i mitt liv!

idag blir det lugna puckar tror jag. lite mer mj och kanske nån liten frukost snart. vad tyckte ni om minnes stunden i förrgår förresten? jag kan ärligt säga att det inte fanns en stund när jag inte kudden var genomblöt. mtv muntrade dock upp mig efteråt med videomaraton med mj all over! varför ser inte alla dagar på mtv ut så för? THAT's bad.

det här blev långt...
lite bilder om allt och ingenting kommer inom short!
besos.

worst updater

hejåhå.
ojoj.
nu har jag skiiiiiiiitbråttom! ska iväg och träffa lollisen på ica, sen ska vi iväg en sväng till stan för en fika :)
jag e lite arg för en grej också. igår åkte jag till dokie och skulle köpa en salladsmeny för att få ett rosa glas (sista dagen), men då hade dom inga kvar :o :o :o :o :o så svarta hade ersatt dom rosa. jag blev lite smått besviken. sen tänkte jag ta en glass istället, men då funkade inte glassmaskinen. skäms donken!
jag måste kuta.
puss alla sötingar


RSS 2.0