don't seek what you don't need

hej och fuck you.
detta "fuck you" sänder jag inte till alla där ute, för det FINNS underbara själar. jag sänder det till er som tycker att jag har nått att fuck you:a er för. yes indeed. fuck you!
nej, jag är inte full och har inte heller blivit störd bara sådär. jag är ARG! kanske är jag arg på mig själv som blivit vän med så otroligt usla personer som er. kanske är jag arg på er för att ni ibland är underbara, och andra stunder lika dumma i huvudet som min mormor är dålig på engelska.
jag vet inte vad jag ska säga. jag kanske inte ska säga nånting alls. jag kanske inte ens ska publicera detta inlägg, för jag vet ju att ni inte kommer fatta. ni ÄR ju faktiskt lika korkade som min mormor är dålig på engelska. so why try?
jag kanske ska byta vänkretsar helt och håller. kanske. jag vet inte.
inte har jag fått nån b&j's heller.

heaven does seem far away

jag kan ju faktiskt inte bara prata skit. alina är min hero of the day! levande bevis på att människan kan ådstakomma fantastiska ting. tack min vän! you made me believe in destiny.
och ni är fler.

hejdå


sleep well you all sleepers out there

GOOOOOOOOOOOOOOONATT kära ni :)
coctail är en mycket mysig film som är värd att ses! bara så ni vet! hah.

förresten, kan ni fatta att jag firar min 18års dag under min praktik på gran canaria? kan ni fatta att jag kommer att se mj i sommar? kan ni fatta att 2 av mina största drömmar slår in under en och samma sommar? för jag fattar ingenting.

gonattpuss

backpein

höllu

tunajt ajm gonna tejk you hajer
(tonight I'm gonna take you higher)
visst är det märkligt hur olika det är på stavning och att uttala?
jag personligen tycker att det här är helknasigt!
call me wacko if you lajka'
haha.

jag vaknade jättepigg imorse efter en kanon nattssömn. på bara nån timma vändes allt och jag blev pissarg och sjukt trött! hur kan det komma sig? det började med att jag fick damp på plattången och mamma, sen gick allt nedför.
de sista timmarna har jag dessutom haft bajsont i ryggen :/
imårn ska jag se till att vara pigg och glad, så kanske jag får en underbar dag :)

puss&najt

hejvej


eftersom jag promajst att lägga upp några bilder från malung, så tänkte jag göra det. endast 4 dock, eftersom 4 är allt jag har för tillfället. haha.


frida, lollo, anna och me på "discot" innan spelning



hah. en viss erik segerstedt på scen.



tror att denna bild ska föreställa en matte som klappar händer. but not sure, though



öhh? sen när började rökning uppmuntras på detta vis? shame on you, dalabor.


inte en enda bild på min Dfavvis :o :o, wellllllll. det bryr vi oss inte om nu! för nu ska vi sova.
puss puttisar

yesterday all my troubles seemed so far away

HEJ!
idag blir det inget gnäll-inlägg. jag mår bra idag :) mucho bra!
igår var jag, anna, lollo, jossan och frida i malung och såg boysen giga. FYFAN VILKEN OSLAGBART BRA SPELNING! :D
vi trodde dom skulle börja vid 21 för så stod det på biljetten. vi kom dit vid 20 och det var helt dött! inte en kotte syntes till. hur skulle det här sluta? skulle vi bli 8 pers under giget?
klockan blev 21 och småfjortisar, grabbgäng och fullisar började anlända. vi fick reda på att spelningen inte skulle hållas förns vid 23! GAH! vi skulle vara hemma vid 3? that's life on tour, my friends!
dom började strax efter 23 och då hade lokalen faktiskt fyllts med skapligt mycket folk som var förvånandsvärt på! grabbgängen också. visst var dom en aning påverkade, men huvudsaken att dom var med. ;D
jag har haft en tuff vecka och under giget kunde jag bara leva! otroligt många spänningar över allt och ingenting och jag kunde bara släppa allt.
insåg då också att jag faktiskt saknat det! gigen allså, och lättnaden. och lyckan.

imårn eller senare idag kommer bilder. aj promajs!
pussinuss

sick and tired

häjväj.
idag blir det inget seriöst trams som jag kört med de 2 senaste inläggen.
idag blir det lite mera gnäll hade jag tänkt :D idag har jag ont i i halsen och väldigt ont i huvudet. skoldagen var skittråkig och jättelång. när jag kom hem vrålhungrig fanns ingen mat, så jag fick laga mat. jag kände bara JET_IJE¤TGMERGEUHH!!!!!! typ. sen när jag trodde att det inte kunde bli värre så blev jag bombaderad utav samtal ifrån de jag minst utav allt vill prata med. HEMSKA människor, verkligen! det kan alltid bli värre, tro mig mina vänner.

slutgnällt för idag.
jag lovar att visa en mer positiv inställning om jag skriver imårn, eller ja, jag lovar att försöka allafall :) lova ska man aldrig göra innan man riktigt vet. haha. i'm clever!

baby goodbajs


happy seventeen!

hejhoppgummiplopp
jag tänkte jag skulle slänga in ett kort inlägg innan det är bedtime.

från lördag till måndag hade vi besök utav Alina, en rysk kompis till robin (min bror). verkligen SJUKT gullig tjej! sista natten satt vi uppe hela natten och pratade om allt och ingenting. eller ja, vi pluggpratade. hon skulle ha tenta dagen efter så hon pluggade mellan varven.
första dagen då hon kom så frågade hon hur gammal jag var, och jag svarade självklart 17. hon berättade att bästa tiden i hennes liv so far (hon är 20) var som 17åring. min bästa tid är helt klart 15-17. eller jag vet inte, haha! kanske till och med från 14. men sak samma, det jag vill komma till är att 17års åldern är så underskattad! eller ja, 18års åldern kanske är överskattad? många 17åringar längtar väldans mycket till dom fyller 18 för då är dom ju ÄNTLIGEN vuxna och får gå på krogen, ta körkort, flytta, osv. osv.
det känns som att vissa tror att bara för att man kommit upp i en viss siffra, så fylls tomrummen?

jag menar, som 17åring behöver du inte alltid uppträda särskillt vuxet, för enligt siffran är du inte det. du kan fortfarande sova med nallar (haha!),  du kan fortfarande åka på barnbiljett. det finns en hel drös möjligheter för 17åringar, dock kommer jag inte på några fler just nu... min sömnighet börjar ta över.

var nöjd seventeen:er! det är definitivt jag! snart kommer vuxenlivet krypande...

pussinussituss

jag älskar ljudet av regn

hääääääyyy.
hur e läget?
idag är det måndag. inte vilken måndag som helst, utan annandag påsk. annandag påsk = ledighet! kanske känns hur skönt som helst, kanske inte. jag vet faktiskt inte. jag känner att om jag är ledig så kan jag inte vara helt ledig, jag bär alltid med mig en jättetung ryggsäck utav ...? ångest kanske. läxor, ni vet. läxor läxor läxor. varför gör jag inte bara mina läxor och är HELT ledig därefter? varför ska jag göra det så jävla svårt? varför ta omvägen? jag vet faktiskt inte.

idag är en tveksam måndag. idag är en måndag utav regn.
jag älskar ljudet utav regn, dock inte mörkret som regnet för med sig.

uppdaterar lite senare, för nu ska jag motigt försöka fortsätta med min matte. min helt fantastiskt underbara matematik!
kjamis for now


myyyyys

tjenatjena
min dag har varit bra :)
jag vaknade på rätt sida idag. en mycket kreativ sida, för det första jag gjorde när jag klev upp ur sägen var att göra en "jag är bra-bok" till min älskade lilla mor. hon tänker alltför mycket på alla andra i sin omgivning att hon tappar bort sig själv på vägen. därför vill jag att hon, innan läggdags skriver ner tre saker som hon gjort bra under dagen.
i mia törnbloms bok "självkänsla nu" ska man göra så varje kväll för att förbättra självkänslan. om jag minns rätt... det var längesen jag läste den.
efter de två timmar som det tog mig att göra boken, häftet, whatever så tog jag bussen ner på stan där jag träffade syster. vi inhandlade ett jättesnyggt halsband till karins 50års kalas. jag inhandlade dessutom en schnygg rosa sjal från glitter och ett orange nagellack från cubus. stadsbesöket avslutades med en långfika tillsammans med hellan :) det var jättemysit!

pussinatti




DIG SAKNAR JAG!!


oh happy day? no happy day?

jag blev väckt 11 utav att mamma drog upp mig för en långpromenad tillsammans med henne och agneta (en promenad vän). det gick superb! jag kände att jag kunde joggat mig igenom promenaden :o hah! jag hade mycket bättre tempo än dem och var trots det knappt ens svettig då jag kom hem. är inte det jävligt knasigt att en dag gå i snigelfart till att nästa dag gå likt en hurtbulla? i find that very konstigt.
efter promenaden satte jag mig i solen och det var så JÄVLA skönt! fyfan! äntligen är våren här :) dock kom molnen efter någon timmes sol och förstörde allting, men jag fick i mig en hel dos D-vitamin iallafall.


jag tänkte skriva att min dag har varit skit, för just nu känns det så. men det kanske den inte har varit? jag är mensig.

på tal om någonting heeeeeeelt annat så ska jag på 50års fest på fredag! :D :D karin, en jättesöt liten dam som för övrigt är en nära vän till mamma fyller inte helt oväntat 50 på onsdag, så på fredag blir det jädrans med kalas! mamma sa att hon också skulle festa till det med dricka, (vilket är ytters sällan) så då är det ett perfekt tillfälle för mig att också göra det. inte med henne dock, utan med syster och helena :) PAAAAAAAAAAAARTYYYYYYYYYYY!

det känns som att varje blogginlägg är lika lång som en novell, so i don't blame you for not orking reading.


på tal om fest...

alicia och jag på senaste galaxy kryssnigen! lovely!

puss&krämi


på delad första plats...

 

jaa.. dessa två män ligger delad första plats på min "hetast on earth"-lista.
robert pattinson och simon baker, my future husbands :D vad tycker ni?

heath ledger, som skulle ha fyllt 30 år igår låg väldigt högt upp på min lista.
jag vill bara gratulera!
hope you have a great time up there love



nu är det dags för mig och min fruktansvärda, hemska lingonvärk att sova.
godnatt alla där ute. puss&påsklov

ut med det gamla och in med nytt

HALLåÅåÅåååååååÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå!
hur e läget?
jag mår okej. inte riktigt sådära skönt levande, men inte heller död.
imårn är det FREDAG och sedan påsklov ända fram till onsdag näst nästa vecka. är det soft eller är det soft?
jag har inte planerat mitt lov särskillt detaljerat ännu, jag vet dock att sova, umgås, festa, bio och en hel del annan mumsmums kommer att ingå.

idag har jag varit på staden med käre mor och inhandlat en chockrosa huvtröja och en turkos te från cubus. därefter smet vi in på indiska där jag köpte tre basic linnen. mycket välbehövt! vi avrundade med ett besök på glitter där jag köpte två par örhängen. 
då jag gjort en garderobrensning så blev det nästan bara svarta plagg över. hjälp! :o jag bär ofta svart vilket är stilrent, men inte hela tiden och med råge. booooring! därför köpte jag idag några plagg med färg. färg är bra!
tnx mam :) <3.
nu e det sleepisleepitime för mig.

förresten, vad gör ni på lovet?
goodnight sweetheart, well it's time to go bumbumbumbum
bumbumbumbumbumilibum

RSS 2.0