Isn't it a shame shame

hejhej hemskt mycket hej
varför är jag så dålig på att blogga nuför? :(

nu alldeles snart ska jag över till lollo! :D det känns som vi inte setts på evigheter! vad är det? .. typ 3 dagar sen? haha. hon hade i läxa att skriva en novell, och eftersom jag älskar att skriva och dessutom själv har en fet jävla engelska bok att läsa så tänkte vi slå ihop våra kloka huvuden och ha en liten pluggtimma. behövs nu efter en hel vecka med bara slapp och slö.
veckan har iallafall varit jävligt bra! skratt, gråt, fika, bio x3, shopping, båtbokning, m.m. det enda som jag saknat är fest. får man säga så? haha.

nu måste jag ruuuusa!
förresten, jag har färgat mörkrött and aj lav it :D bild kommer soonie.
pussen på bussen

idag lugn imorgon fullrulle.

godkväll(natt) käraste läsare. what's up med att jag bara bloggar nattetid? hm.. det känns inge kul att blogga på dan. haha.
idag har jag tagit det väldigt lungt. jag skulle egentligen umgås med lollo och anna men min mage sa ifrån, så jag stannade hemma och hade ett låååångt pepptalk med mammi istället. allt är pretty much kaos i våran familj för tillfället. (förresten, är det någon som stör sig på att jag blandar in massa engelska i var och varannat ord? haha. det kommer bara så naturligt. säg till om så är fallet...)
anyways. allt är kaos. mer specifikt behöver jag nog inte gå in på, ni förstår vad ordet kaos innebär hoppas jag. fucked up, helt enkelt.
efter vårat pepptalk åkte vi till ica maxi (love it!) och handlade massa mat att fylla vårat, på senaste tiden, väldigt tomma kylskåp. (på tal om något helt annat... när använder man kommatecken? alltid undrat)
imårn ska jag och mamma åka till frisören vid 14. jag ska klippa och färga håret (rödbrunt) och mamma ska ha en klippning. därefter blir det en visit på staden och dagen avslutas med bio! revolutionary road (kate winslet och leo dicaprio) nån som sett?
det blir säkert en massa mys :)

det största GGRRRRAATTIISSet som finns vill jag tillägna Danny som fyllde 23 idag(!!)
finaste plutten som finns! <3 <3 <3.

sleep tight.
big kiss


?

you can't fight the moonlight

you can't stop time

that's the way it is




..

sa inte jag godnatt?
hm...

it's just the way i am.


oscarsgalan och i taket lyser stjärnorna.

heji och hoppi :)
första dagen på lovet! blandade känslor. eftersom vi bara gick typ 3 veckor i skolan efter praktiken så känns det inte riktigt SÅ efterlängtat som det brukar göra, men ledighet är  väl alltid najs. eller?
förmiddagen började ganska lugn. mamma hade spelat in kvällen/nattens orscarsgala så vi kikade lite på den :p roligt att se alla fina klänningar på röda mattan och vilka skådespelare som tillägnas vad. jag måste bara säga att heath ledger var SÅ värd priset för bästa biroll i the dark knight. åh! jag och mammi satt och storbölade... heaths mamma, pappa och syster tog emot priset, och man såg att de kämpade emot tårarna. självklart. det känns ju jävla pissigt att han skulle dö innan han fick det... uschnej.
från en sorglig händelse till en annan.
efter orscarstittande och omelettätande bestämde jag, lollo och anna att vi skulle gå på "i taket lyser stjärnorna". anna blev tråkigt nog sjuk, så lollo drog med patric istället. det var trevligt! filmen var... extraordinär! eftersom jag läst boken så var jag mycket intresserad och förväntansfull. och åhh vad den var fin. sorglig. jag grät mig igenom de sista 25 minutrarna. snacka om puffögon när jag lämnade salongen. SE DEN! och just ja, jag tycker faktiskt att boken var precis lika bra som filmen, och exakt vad jag förväntat mig.


i taket lyser stjärnorna.
janna och hennes cansersjuka mamma.


och ledger...
<3.

långt inlägg minsann. kompensation för hur dåligt jag uppdaterat på sista tiden.
en massa puss och söta drömmar!

YES BABY!!!!!!!



blod svett och tårar har vi gått igenom för att skicka emd till globen - och vi lyckades!!!!!!!!  med deras hjälp ;) haha. WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D: D: D: D :D:D:D:D:D :D :D: D: D: D::: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD'
så jävla jävla jävla bra!
jag, anna och jossan var i leksand på livesändningen. molly och EMD. oj. oj. oj. jaaag äääärr glaaaaad!
GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA POJKAR!

ganska utflippat inlägg, men jag länner mig lite så för tillfället :p they've got me craaaaaaazy
baby goodnight

trapp

'
i morse när jag var på g till skolan så ramlade jag i trappan och högra benet hamnade under på något konstigt vis och ah... det gjorde ONT! det typ knakade till, men det verkade inte vara nått allvarligt. efter att jag gråtit en skvätt och knarkat ipren så är det lite bättre. jag som har så mycket som jag måste jobba med i skolan...
anyways! anna made it all better när hon ringde och sa att vi ska till leksand imårn-eftermiddag (!!) :) :) :) :) :) jag är dock inte 100% att jag kan hänga på med tanke på benet, men det SKA bli bra! ska ska ska!
nu ska jag göra some cookin'  hi hi
puss


....!

jag kom inte på någon bra rubrik så... ah.
tänkte typ ha "bad update" eller "fy emelie" men det känns så... TRÅKIGT! HAHA! inte för att "....!" var jättekul men ja. patetisk jag e :)
jag gick aldrig till skolan idag. dumma dumma dumma emelie! jag vet dock att jag inte kommer halka in på samma spår som förut, men jag skulle ha gått. det kanske var att vi skulle åka skridskor på gympan som skrämde mig...

jag är glad iallafall! :) :) och tacksam! jag har kommit på att jag är väldigt mycket tacksam nu för tiden. jag har haft många fler människor omkring mig förut, men aldrig varit lika tacksam som nu. visst är det konstigt?

nu ska jag måla lite hade jag tänkt.
rogivande! ..... ... . ..... när det går bra ;p tss.



i brist på fina bilder... (GAMMAL)

jag hade förresten tänkt köpa en ny kamera som INTE går på batteri! det låter väl bra?
jag får ångest av att inte ha några kort ifrån alla fina minnen.
pussis nussis

win a date with Tad Hamilton!



jaaaaa... han är lagomt hot...
kikade precis filmen "win a date with Tad Hamilton" och jag tyckte att den var skitbra! aftonbladet hade satt ett plus på den, och oftast brukar jag inte hålla med dom ett dugg när det gäller bedömning utav filmer. men iallafall! josh duhamel = ted hamilton = huvudrollsinnehavaren såg väldigt bra ut, men spelade en ganska korkad och dum skådespelare. haha! det är kul att snygga också får spela lite mysko ibland.
kate bosworth är bruden som vinner daten som också är riktigt snygg för övrigt.
anyways...
mycket snack om snygghet här va :o slutpratat om det.

jag var inställd på fest idag ju... shi fick jag. mina festprissar hade inte fått pengar än, så vi skjuter upp det till nästa helg och då måste det verkligen bli av! jag som var så suuuugen... å andra sidan hade jag ju missat filmen om jag hade festat nu.

skit att kitty åkte ut iallafall(!!!!) george skulle ha åkt.

just nu känner jag för en promenad och gå bort chipspåsen. åhhh.
pussochhejpådig

7 pounds & longing for summer

hejehejehejehejeh.
kom precis hem från bio med alla hantverks 2or (textilare, frisörer och florister) vi såg 7 pounds. - IAAAOO vad sorglig! oftast brukar jag låta såhär efter en sorglig film: FYFAN VILKEN ÄCKLIG FILM (!!) DEN BORDE INTE FÅ FINNAS :'( :@. nått i det stuket. men den här filmen var annorlunda! den var... ja... mycket speciell. lärorik. fin. hemsk. bitterljuv helt enkelt! för dom som ville veta så har will smith huvudrollen, lite osynligt plus i kanten kanske? ;) haha.

och jag vill ha sommar. jag vill ha sommar NU! solen har visat sig några dagar här... nu vill vi ha värmen också. den lär väl inte komma än på ett tag :/ men om alla håller höger tumme tillsammans så kanske det går fortare? huff.
godnatt och sov så gott


fb eller blogga?

inget snack om saken! blogga, självfallet!
kanske kan det bero på att jag känner mig som en kanin vilsen i skogen på facebook ;p

började inte skolan förrän 13:45 idag och ändå lyckas jag vakna flera gånger under natten, vilket sällan händer mig. när jag ställer in kroppen på att sova ut riktigt ordentligt så är hjärnan klarvaken. på så sätt tycker jag att det är så mycket härligare att börja tidigt och sluta tidigt. jag hade en skoldag på 2 timmar och ändå kändes det som att jag varit i skolan hela dagen.
kikade på "dr house svåraste fall" vid 21 tiden och åååiiiiih! förut diggade jag den dära unga läkaren... men nu! nu tycker jag att house är görhet! .... tycker ni att jag är konstig? haha

sovasovasova. hoppas att hjärnan vill hänga på...



hahahahahohohohohhahahaahhohohoho
jag och c hade gjort riktigt snygga sminkningar för ca. 1 år sen.
snedluggen är inte dålig den heller. ;) eller hur?
puss.

time to ZzZzzzleep

sitter jag och lyssnar på "lively up for monday" med måns! DÄR kan vi snacka om längesen :p
jag ska faktiskt sova nu. ville bara förbi och säga PUSS på er.
hoppas livet leker, det gör mitt! :D

ZzZzZzzzzzzzZzZ

mucho lyckad sábado

= mycket lyckad lördag. eftersom jag inte visste vad lyckad heter på spanska så blev det en fin blandning där :) hur dumt hade inte "mucho sábado" låtit liksom, eller hur? mycket lördag? :D HAHA! här sitter jag - och har skitkul alldeles för mig själv :D haha.
idag har jag varit på stan med lollo. det inhandlades ett läppbalsam, ett stort rosetthårspänne och ett par riktigt schnygga skor. det var så längesen jag handlade skor att jag totalt glömt bort hur kul det e :o det ända tråkiga med att shoppa är att plånboken blir så mycket plattare och lättare...
efter stadsbesöket tog vi lilla gula buss hem till lollo och där sjöng vi singstar (som förövrigt e skitkul när det går bra!) och kikade på melodifestivlen. jag tänker inte göra någon resumé utav  mina åsikter, jag säger bara: SCOTTS VAR BRA!
puss.
skepp'å'hoj
over and out


såntdärnt som ingen orkar läsa

JAG ÄR

[x] flicka
[ ] pojke

[ ] homo
[ ] hetero
[x] bi - möjligtvis. jag älskar människan, inte könet. men jag vet inte... måste man delas in i fack, kan man inte bara få vara?

[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[ ] mamma
[ ] pappa
[x] kusin
[ ] småkusin
[x] lycklig
[ ] ledsen

JAG ÄTER

[x] kött
[x] fågel
[x] fisk
[x] grönsaker
[x] frukter
[/] ost - ENDAST smältost. vanlig e blää
[/] yoghurt - njaoaoaoaaaa.. sällan
[x] andra mjölkprodukter


JAG DRICKER

[/] kaffe - typ bara waynes mocca :)
[x] te
[/] O'boy - sällan
[x] mjölk
[/] saft - sällan
[x] kranvatten
[ ] limsa - ?
[x] vatten i flaska

JAG VILL HA

[x] pengar
[ ] godis
[ ] choklad
[x] jobb

JAG HAR

[x] släktingar
[x] bror/bröder
[x] syster/systrar
[x] mamma
[x] pappa
[ ] någon allvarlig sjukdom
[x] fobier
[ ] inget 

[ ] kort hår
[x] långt hår
[x] brunt hår - en salig blandning
[x] blont hår
[x] rött hår
[ ] nåt annat

[ ] pojkvän   
[ ] flickvän
[ ] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR

[x] varit i ett höghus
[x] borstat en katt
[x] suttit kvarsittning
[x] slagit en kompis
[x] kramat grannen
[x] druckit alkohol
[ ] tvättat wc:n
[x] ljugit för min mamma
[x] varit vaken hela natten
[ ] söndrat ett fönster

[x] sovit med kläderna på
[x] ätit torkade bananer
[x] klippt av mitt hår
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] suttit på en moped
[x] varit i Helsingfors
[x] simmat med kläderna på
[x] lyssnat på klassisk musik

[x] hatat någon riktigt mycket
[x] ringt fel nummer
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[x] varit beroende av någonting
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[x] ordnat ett disco
[ ] städat upp spyor - och det tackar vi för.
[x] rymt hemifrån
[x] prenumererat på någon tidning

[x] varit rädd för spindlar
[x] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[x] gråtit mig själv till sömns
[/] gillat The Rasmus - pyttelite
[x] varit hos en läkare

[ ] varit underviktig - HAH!
[x] använt bikini
[ ] druckit hyla-mjölk - huh?
[x] använt hängslen
[ ] andats in helium
[x] använt mascara
[x] inte vaknat av väckarklockan
[x] stigit på fel buss eller tåg
[x] sett samma film två gånger efter varandra
[xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] varit på min favoritartists spelning

[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon annan av misstag
[ ] läst bibeln - nått kapitel kanske
[x] haft något bra intresse - har
[x] vunnit i lotteri
[x] blivit förföljd av en främling
[x] läst en roman
[xx] förlorat en nära vän
[/] använt minikjol - hur mini?
[x] känt mig ensam

[/] stickat vantar - halsduk :D
[x] sprungit allt vad jag orkat
[x] hittat på aprilskämt som någon trott på
[ ] ordnat en överraskningsfest
[x] ätit pizza till frukost
[ ] varit i en ambulans
[ ] varit i en polisbil
[x] har/haft ett husdjur
[x] sjungit solo

[ ] kört bil
[ ] kört moped - faktiskt inte :o
[ ] somnat i skolan under en lektion - proud "non-sleeper at schooltime" ÖÖH? haha
[x] läst någon annans dagbok i smyg
[x] varit på datorn över 5 timmar i sträck
[x] målat en tavla
[/] smakat på bläckfisk - nudlar med bläckfisksmak. haha.
[x] glömt en bra väns födelsedag
[x] fuskat på ett prov
[x] blivit stucken av en geting

[ ] brutit nåt ben
[x] gett pengar till en gatu-spelare
[x] först hatat någon, men sedan börjat gilla den
[x] tappat bort en biblioteksbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[ ] varit med om en trafikolycka
[x] beställt nånting jag inte har nytta av
[x] rökt tobak
[x] varit till Lappland - kanske... :p
[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands - faktiskt inte. men funderade på't häromdagen. skulle va pys :)
[x] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[ ] ätit någonting inom senaste timmen
[x] fått ett blåmärke inom senaste veckan
[ ] brutit något ben senaste året
[x] varit på sjukhus senaste året
[x] varit hos doktorn senaste året


och nu säger vi godnatt.
jag ska träffa fröken lollo vid 13:45 och ska hinna med en massa innan dess, så jag behöver all sömn jag kan få.
:) en massa puss

helt fantastico!

åhå :D för någon månad sen kikade jag på statistiken, och då låg jag på typ 3/4 läsare. för någon dag sedan låg jag uppe på 18 :D :D haha! kanske inte så jättemycket att hänga i granen för er, men för mig :p

uuuuuuuuuuuh! just nu känner jag en stor ångest. eller ångest kanske inte är just det rätta ordet, mer... korkad. haha. efter skolan var jag jättebamse hungrig och the whole familj bestämde oss för att käka max. jag var supersugen för att jag inte ätit där på länge. jag blir alltid besviken... det är inte sådär gott som man föreställt sig. det är fan inte värt det! efter 10 min är maten uppäten och då ligger den ju i magen... borta liksom. haha! och onyttig som fan har man varit. vad gör maten för nytta när den är uppäten? ingen alls. då kan man lika gärna äta kyckling och ris, liksom. UTAN ångest. bye bye jävla maxmat! ...dyrt är det åxå!

förresten, jag mår superduper bra just nu! :D :D :D lovelyyyyy.
vet ni? jag är verkligen människan som skjuter upp allt till sista minuten och slappar då resten utav klassen jobbar. visst är det jävligt skönt att slappa, men det är fan inte värt det! även fast jag inte tänker på jobbet för stunden så finns alltid ångesten där. nu har jag lämnat in allt jag skulle för dagen och jag känner bara sån ro. jobba intensivt, lämna in och glöm det. emelie har lärt sig dagens läxa :)

xoxo snyggingar

2005/2006/2007





den sista är faktiskt utklippt från när jag var med på tv under sommarkrysset :D HAHA! hej bebis. jag tänkte jag skulle lägga upp några ifrån nu åxå, men insåg att jag inte ser alltför annolunda ut... kanske att ögonbrynen ser anorlunda ut om man kikar på första bilden ;) haha. DET var längesen. dock kan jag tycka att jag ser lite äldre ut idag. kanske inte e så konstigt heller... jag blir inte precis yngre som pitt (;
nu är jag hembjuden till lollo för pannkaksmiddag :D haha. itn't that somethin'?
puss så länge


dålig start på dagen...

åhåååååååååååååå! :D en bra sak har jag att säga iallafall! DET E FORTFARANDE SOL UTE! dock lite moln... men igår var det klarblått :) hur underbart e inte det? sommarn e på G.

imorse fick jag för mig att det var onsdag, så jag hade ställt klockan på 7 och kommer till skolan vid halv 9. lokalen var helt tomt på folk :p efter att ha virrat runt ett tag frågade jag en lärare vart alla var, och hon sa "men ni börjar ju 13.45?" och DÅ slog det mig att det var tisdag... klockrent utav mig... som vanligt. då tänkte jag: men då åker jag hem och sover! åsså säger hon "jamen juusteeeeee! du har ju massa kvar att göra!" så jag har suttit i skolan tills nu. bajsprupp vad surt.
men NU ska jag allefall sova! om jag kan, vill säga.

tjingeling hjärtan.

känn dig utmanad ;)

Regler:
1; Länka till den som har utmanat dig. www.aennenna.blogg.se
2; Berätta sju sanningar om dig själv.
3; Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4; Skriv ett medelande i de 7 personernas bloggar så att dom vet om utmaningen.

Sanningar om mig:
1. Danny var absolut inte min favorit i idol, snarare tvärtom. jag diggade johan :p haha
2. jag är LIVRÄDD för ett visst småkryg som jag inte tänker nämna... för då kan jag inte somna inatt.
3. det värsta jag vet är falskhet och människor som tror dom är så mycket bättre än alla andra.
4. jag tycker att rosa är den snyggaste färgen.
5. jag är oerhört tacksam över alla goa människor jag har omkrig mig.
6. jag har inga som helst problem att leva utan min mobil. (det är ändå ingen som ringer mig) haha
7. jag har en tegelsten till dator. windows 98 ISN'T the shit.

Jag utmanar:
den som vill :D haha

RSS 2.0