hallådär köp blåbär

FÖRLÅT MIG SASSEN FÖR ATT JAG INTE RINGDE IGÅR!!!!!!!!!!!! jag ringer ikväll istället <3.

häyyyyyyyy
sitter i skolan och försöker skriva vävdokumentationer, men det går inte särskillt bra. vi vävde för ganska länge sen, så jag har ju redan glömme bort allt...
egentligen ska vi ha praktik torsdagar och fredagar, men jag har inte riktigt hittat en plats att vara på än. så alltså är jag i princip ledig, men ändå är jag i skoljäveln. snart är det studenten iallafall :D :D :D :D bara att keepa up!
ska träffa amanda vid 14:30 vid lam's. vi ska käka nasse! nam!
saknar människor också.
puss på er

ojojoj

hejni!
jag har inte bloggat på 6 dagar och 1 timma :o jag tycker själv att det är pissirriterande när en blogg jag läser inte är uppdaterad :p kan kanske vara anledningen till att jag inte har så många läsare 8) vem orkar vänta på att jag uppdaterar? en väldigt tålmodig typ...
jag sitter fortfarande i skolan och skriver på mitt kultur & stilhistoria arbete om MJ!!! fortfarande!!! jag kommer inte så långt faktiskt. hjärnan känns ganska slö efter allt syjobb jag gjort idag.
alla 3or på vårt lilla program håller på och syr en kollektion till IKEA. ganska ballt faktiskt! vi syr 3 olika outfits - en fest, en vardag och en CRRRRRRRRRAZY! allt ska vara färgstarkt och oväntat. hm. jag hinner nog inte bli klar till fredag, men det ska nog fixa sig ändå.............
puss&bajbaj

från -20 till -10

HÄY :D
jag tänkte för några dagar sedan att jag skulle skriva lite om nyårsafton, för det var så jävla kul, men det känns som att det var lite längesen nu. :p jag kan väl iallafall berätta att jag och lovisa borgström först var på förfest på andersberg, därefter tog vi bussen in till stan och spenderade resten av kvällen på slick city! träffade mystjejerna från parallellklassen och en massa annat folk. tolvslaget firades på en bro med en flaska champagne (som vi var tvugna att halsa ur p.ga att plastmuggarna gått sönder). sen fick vi inte fyr på våra små fyrverkerier heller. haha! det var skitkul!
igår var det fanihelvete -20 ute!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag tänkte ta mig en promenad, men avstod. allt fryser ju till is! näsan, lungorna, ansiktet, benen. aooooooooooo!!!!!!! haha :p idag när jag skulle träna med bror och bror (observera 5.20) tog jag på mig typ alla kläder jag hade innan jag gick ut och då hade det ju blivit "varmt" igen! snopet!
snart ska jag ner på stan och köpa lite tyg. måste sy heeeeeeeeeela dagen, varje dag för att hinna bli klar med projektet till monday.
hörs sen :) puss

RSS 2.0