and so the sun goes down

hejdär
är det bra?
jag är trött och inte på mitt bästa humör, precis. inte ledsen, inte glad. inget dera. man vill ju vara nått av dom. helst av allt glad, såklart, men är man inte det så kan man väl iallafall få veta att man är ledsen. fast jag är nog lite ledsen tror jag. innerst inne. jag har haft så mycket i skolan nu att allt har fått vänta. jag, mina känslor, mina kompisar, mitt hem, min säng har fått vänta. livet stannar upp.
nästa vecka när precis allt är klart då kommer jag nog känna en sådan lättnad att jag bara gråter, jag vet det kommer bli så.
jag sitter fortfarande i skolan, såklart.
nu ska jag nog hem tror jag.


THE END IS NEAR

hejhä
jag sitter och försöker plugga både psykologi och kultur och stilhistoria och jag kan inte direkt skryta med min framgång.
...
snart är allt över dock, och det ska bli så SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! synd att man inte hinner ta del i denna underbara tid pg.a allt jävla plugg, man missar så mycket. det är inte förrän man står på trappan som man faktiskt inser att jävlar! det här händer verkligen! sen har jag funderat lite över vad jag ska göra efter studenten och jag vet fan inte. jag vill resa. leva ut. leva livet for real.

träffade grabbarna idag också. grabbarna med stora E, M och D. det var helt okej :) inte WOOOOOW och inte bajs. det var nästan ett år sedan sist, och ja. det var lite konstigt måste jag medge.
nu ska jag nog försöka sova lite. jag var ute och dansade igår med Emma, elsa, frida, malin och alev. emmis fyller nämligen 22 idag :D GRATTIS BABYYYYYYYYYYY!! för att komma till saken så jag kan aldrig somna efter röjj. madrassen börjar bli förjävlig också.
goodnight!
see u

lite bilder på mösse






ungefär sådär tokig kommer man ju va'......


sneda bilder, men det är ju ni vana vid nu.
världens finaste mösse, va? :D
hi.hi.hi
drygt en månad kvar nu.
pusshej


JKHFHEYFGYEHF

jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!
det går inte att lägga in bilder ifrån min telepon längre. jävla bajs. skit. VARFÖR?! det funkade ju förut!!!!!!!!!!! nu får jag damp på riktigt. jag skulle bara lägga upp bilden på min snyggaste världsunderbaraste studentismössa, men nej nej.
jävla skitgrejer det här är alltså.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
psykologin och religionen går åt helvete också.
greate.
hej


RSS 2.0