dålig, sämre, SÄMST!

Haj på daj!
Jag skrev lite blogg igår, eller ja, jag svarade på typ 50 frågor (som tog typ en timma) och skulle precis publicera när jag märker att jag glömt en bokstav på nått, och det går ju aldrig för sig i mitt fall eftersom allt ska vara perfekt. Haha! När jag väl tar bort den bokstaven så försvinner en annan, och så fortsatte det. Så en timma förgäves :p Men men. Vad gör väl det när solen skiner? :)
Jag sket i gårdagens inlägg, helt enkelt. Jag sparade det som utkast och kan kanske hinna rädda't om den här hemska inställningen försvinner nångång.

Jag pratar lite med Natta på FB, hon sa att hon satt å glodde på Kungarna av tylösand, eller vad det sjutton heter. ALLTSÅ(!!!!!). Jag blir frustrerad. Jag vet att själv har fastnat vid'et en gång, men det är helt katastrof. Det är utanför mina ramar, my standards. Det funkar inte.
Kungarna av tylösand, Svenska Hollywoodfruar, Anna Anka på vift, Svenska Skånefruar, Norska Hollywoodfruar, ett nytt barprogram etc. Vad ger de programmen oss, egentligen? Vad gör dessa program med våran självkänsla, vår självbild, vårt självförtroende? Ännu mer utséendefixering, Javisst. Ännu mer tvivel, Javisst. Jag tror inte alla tar åt sig, men dom som väl gör det. Är det värt allt det för att få lite "underhållning"? Plast boobiesar, förstorade läppar, blonderat hår, hårt tränade kroppar, PAAAAAAAAAARTY dygnet runt. Hur många är det som lever så, egentligen? Vi inte bara accepterar läget, utan vi gillar't också! Brudar som spyr i pooler, snubbar som visar snoppar. What's the fun of it? Okej om USA håller på och fjanta sig med deras utséendefixering, för det är ett jävligt twistat land, men vi också?
Äe.
Sverige blir fan bara dåligare, sämre och sämst.
!!

Jag måste gå å sova nu :)) Tänk positiva tankar precis innan ni somnar, det påverkar inte bara hela er sömn utan även hur morgondagen kommer att bli.
Puss från mig.

inget mjauande här inte

Heej!
Jag och A har tränat idag - afrodans! 11.30 i morse. Jag vaknade 10 min innan jag var tvungen att gå till bussen. Haha! Visst är livet härligt ibland? Utmaningar som man, i mitt fall, klarar helt galant. Jag hann tillochmed äta fruckost. Okej, jag sprang hemifrån med en macka och en morot i munnen och en jacka under armen. Men ändå! Haha! Jag tycker jag var helt grym! Väl framme vid busshållsplatsen så är bussen sen. DET gott folk, var underbart...

Afrodansen vad superkul!! Svetten verkligen rann. Precis överallt dessutom. Jag kände mig sexigare than ever before (N.O.T). Instruktören skrek "JAG VILL INTE HÖRA NÅGOT MJAUANDE HÄR INTE!!! TIGRARNA SKA BACKA FÖR OSS OM DOM MÖTER OSS I SKOGEN!!!". Livliv fantasi :D I like it!

Jag måste springa in och duscha nu. Syrran ringde och pratade i 1 tim... My my my...

Puss :*

Tack älskling



Gud vad vi gjorde sommaren 2010 minnesvärd.
Jag älskar dig!
<3.

RSS 2.0