FREDAG/LÖRDAG

tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
nu ere äntligen FREDAG!! eller ah, klockan närmar sig 2 snåret så det är egentligen lördag men ah.. hah!
mer fredag än lördag tycker jag. man måste liksom vakna för att känna att det e lördag. :p
imårn blir skoj! FIIIIIIIIIIIFAN!! nu jävlar ska röjjas!! PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
kanske hörs imårn. ;)
pussen

lång dag och iron man

tjuuuuilu.
idag har varit världens längsta dag.. nästan. haha!
jag funderar på att byta klass, faktiskt. trivs inge bra. alls.
men vi får se.. det kanske inte blir något bättre utav att byta klass?

efter skolan så tog jag och mammi en promenad och därefter blev det kladdkaka och iron man. haha!
riktigt bra med kladdkaka efter promenad (y) ganska meningslöst...
anyways.. jag är alldeles för trött just nu. jag är fan trött hela tiden!! oavsett om jag sover 7tim eller 12 så är jag lika trött ändå. helknäppt! jag vet fler som känner så. kan det vara det underbara vädret vi har? hrmf..
pussinatt

you are not alone, i am here with you

JAG ÄLSKAR MICHAEL JACKSON.
jag älskar inte hans personlighet, eftersom jag inte känner honom men jag ÄLSKAR hans musik. ÄLSKAR (!!) jag förstår inte hur han gör.. ofattbart! he's unbreakable!

http://www.youtube.com/watch?v=R9DDTiPzJCk

she's one lucky girl, säger jag.
efter att jag sett klippet tog jag fram alla skivor, valde "bad" och tog en riktigt långpromenad som jag precis kom hem ifrån.
nu måste jag börja med läxorna.. alltid i sista sekund. ooops!
puss.


though we fall apart

you're always in my heart


LÖRDAG!

heyshupp!
jag blev lite gäääääälen igår. det skulle bli utgång, men mina 2 utgångs kompisar blev väldigt mycket ovänner så vi sköt upp det. jag som va värsta sugen också. eller hela veckan har jag försökt krya på mig till just igår, och jag lyckades bli kry och pigg igår men då sket sig allt istället. haha! men that's life. istället blev det en gitarr lektion utav pappa. ;p han lärde mig det mesta av if only you! jag är STOLT! : ) förra veckan var nästintill första gången jag spelade på akord, så yeah! lite stolt allt ;) tänkte fortsätta plinka lite idag.
lördag lördag lördag... en hel vecka kvar... faaaaa-an vad tiden går segt när man längtar till nått :o speciellt om man har längtat ett tag. det kommer bli en minst sagt intressant spelning. haha! alllllllllla pluttar kommer. puss is happi! :´D 
nu tänkte jag pigga upp mamma lite med en städning! huuuuuuua luuuuuuua!
pusso

MAMMA MIA!!!

..


ALLSÅ... ja vet inte vad jag ska säga. JAG ÄLSKAR DENNA FILM SÅ IN I NORDEN!!!

haha. okey, alla säger att den är bra att kolla på om man är deprimerad och jag tror jag råkar vara det just nu men faktiskt så är det nog ingen bra idé att se den, egentligen. dom lever i en fantasivärld som är omöjlig att nå. eller nja, true love kan man väl finna men... det är så fint liksom. ALLT är så perfekt. perfektion finns inte... iallafall inte i min värld. men ändå.. den gjorde mig lycklig! if it's only for a moment..


"Super trouper beams are gonna blind me
But I wont feel blue
Like I always do
cause somewhere in the crowd theres you"

lalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
jag sjöng på den och alla andra abba låtar hela vägen hem.
jag insåg dessutom att abba's låtar är RIKTIGT braá!
alla ni tokstollar som inte sett den, OCH SE DEN ... BUMS!
bamsepuss


död blogg?

ohjaaaaaaaa!
jag har varit hemma ifrån skolan både måndag, tisdag och today.
mitt psyke mår inte så bra för tillfället, och inte heller min mage. BLÄBLÄBLÄ!
idag skulle vi ha någon typ av 5 kamp med alla textilare ute i högbo och jag ville verkligen va me. men aja. jag får nöja mig med norska filmer på tv4 film. haha!
har varit hos tandläkarn också. jag tycker faktiskt det e kul att gå dit! även fast jag måste laga. ;) jag hade tydligen fått hål på lagningen ;s haha. knas! vet ni hur ofta man egentligen ska använda tandtråd? .. VARJE DAG! hey, inte undra på att jag fått hål. min tandtråd kanske åker fram en gång i veckan. ooops! annars sa hon att ja var grymt duktig på tandborstning iallafall! det känns ju lite skönt.

jag är sjukt sugen på kaffe mocca!!
kanske blir att jag åker och köper en på waynes och åker hem till syrran och kikar mamma mia!
låter pysimys.
later sweets!

to die for!

......


allså AAAAAAAAAAAAAHH!! jag vill ha alla skor ifrån www.forever21.com!!
pengar, ge mig pengar någon!
väskor har alltid varit min stora passion men skor.... my god! bye bye väskor ; ) HAHA!
nejdå.. väskor kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. yesyes!


tack anna för headern. PUSS på dig :)
nu ska ja ta mig en stor kopp te i detta kalla och regniga väder. mys!
puss.
förresten!! en film ni verkligen måste se e august rush!


mys på waynes

goddagens eller godkvällens!
idag har jag suttit vid datorn en massa, sen har jag haft lite ont i magen och nu på kvällskvisten har jag först dammsugit och sen kom syster och hämtade upp mig så vi tog en timmes fika på waynes. KÄRLEK på kaffemoccan där!
imårn ere skola, om jag orkar. har så j'vla ont i magen :(
nu ere satc! pusso!


yeeellooo!

hey finisar!
idag har jag "sovmorgon" HÖHÖ! eller egentligen inte, men igår på min spanska så råkade jag säga till några tjejkompisar att jag redan hade haft spanska. den snygge läraren råkade då höra det och frågade hur många år jag haft, 3 svarade jag. han frågade om jag gick G och jag sa ja! (för jag tror jag fick det i 9an) allefall så sa han att jag var tvungen att sluta eftersom jag inte fick börja om på nytt för då blir det orättvist mot dom andra i klassen. men AGIHERGERIUGHHERG!! för liksom, jag kan verkligen INGEN spanska! jag kan inte ens grunderna.. så det sög! han sa att jag skulle gå till syon idag så fort som möjligt. så jag tog lite sovmorgon :) börjar inte dom vanliga lektionerna förrän 12:25. naiiizi! (y)
jag blir ensam hemma i helgen! :D tjohey! eller... med min överbeskyddande bror... så det blir inte mycket till frihet ändå. han e 20!! han borde ha bättre för sig än att följa lillesyrrans varje steg. "ensam" blir jag eftersom mamma och pappa ska på kryssning. yes yes.

nu måste jag göra mig redo för school.
pussipuss


skäms på mig!

fyyyyyyyyyyyyyyy vad jag e elak som inte har bloggat på evigheter.
det känns lite konstigt att börja blogga igen efter ett sånt "långt uppehåll" (lite över 2 veckor) haha!
men det är mycket om man bloggar nästintill varje dag.
det känns nästan lite som att vara ledig ifrån skolan och komma tillbaka. HAHA! (bloggen e inte lika dålig som skolan) men jag menar bara att det är svårt att hitta tillbaka på en gång. jag har funderat i dagar nu på vad jag ska skriva. det känns som att det mest blir massa trams. eller?

kanske borde skriva några rader om cypern!
det var.. varmt, varmt och JÄVLIGT varmt. runt 38-40 grader varje dag!
det tar en massa krafter dom första dagarna eftersom man är van vid 16 annars. 2 dagar var riktigt jobbiga. man kunde inte ens kramas utan att klippa ihop! jag bad mamma att hålla avstånd hela veckan tills vi kom hem. HAHA! närkontakt e vidrigt när man e sjukligt svettig och allmänt kladdig. huuuuua!
nej, cypern ska jag nog inte åka tillbaka till på ett BRA tag. iallafall inte fig tree bay. SKITDÅLIG service på hotellet, svindyrt i affärerna i närheten (en felix köttfärssås kostade 80 spänn!!!), och dessutom så var det bara turister. åker jag utomlands vill jag se iallafall lite lokalbefolkning. under informationen som hölls andra dagen sa reseledaren att befolkningen på cypern får vatten VAR TREDJE dag för att turisterna behövde ha så mycket. dom lever endast för turisterna och det tycker jag blir fel.
så nej, nästa gång ska jag satsa på thailand, kanske? dit är det inte lika billigt att resa, men det är billigare att bo och leva där. cypern var värre än sverige, och sverige är illa nog. eller vad säger ni?

jag måste sova nu. skolan suger musten ur mig!
förresten, jag liknade en brownie när jag kom hem och nu e nästintill allt borta. VAFAAAEN!
anyways.. sleep tight, good night.
puss

RSS 2.0