all he wanted was the world to heal



beyond everything...
kika alla avsnitt.

jag blir så ruttet less!
nu, när han är borta, går det jävligt bra att älska och sakna honom, men under de sista åren utav hans liv har det bara varit massa skitprat runt honom. bara. pedofilianklagelser, plastikoperationer, ligga i kapsel för att förbli ung, blablabla. jag skulle kunna hålla på hela dagen och rabbla upp alla anklagelser och rykten om honom. vi vet så lite om honom, och därför blir allt så sjukt stort. det är hemskt. det är FÖR hemskt. jag orkar inte ens tänka på hur han verkligen mådde...
jag är så ledsen. mannen var kärlek. och ett geni.

gone too soon

jag fattar ingenting. ingenting. i'm speachless.
han var den störste och den bäste genom tiderna.
jag är så tacksam över att få ha levt under hans tid. för det var hans tid.
jag kan inte fatta att jag inte kommer se honom om en månad...
tårarna rinner och jag förstår ingenting. undrar hur tårarna kommer rinna när jag börjar förstå, förstå att han verkligen är borta.
Michael Jackson.
rest in peace.

it's no surprise i won't be here tomorrow




UNDERBART!

tomorrow's gonna rock!

B.A.J.S

...bajs, jaa.
jag är SJUK! tänk er, veckor i REGN REGN REGN, jag blir sjuk (halsont, feber, tung-huvudhet och hosta) och vipps så dyker solen upp. såklart.
eftersom bakterier frodas i värme så jag har får inte vistas i solen över huvud taget, har dock inte kunnat motstått frestelsen särskillt bra. jag menar, sommar ÄR ju sol.
ingen dator, ingen möjlighet att umgås med vänner, inget se på tv, ingen vistelse i sol, vad vill dom mig? säkerligen att jag ska plugga min spanska eller läsa min outlästa bok... sånt som man inte har lust med när möjligheterna är som bäst.
jag har iallafall bestämt mig att jag ska bli helt frisk till på torsdag. no way in hell att jag missar daughtry och hassle. no. fucking. way.



2 bilder på en något friskare jag.
eller...
iallafall fysiskt. hahah!
puss svejs


crasch and burn

hejsi! :)
hur mår ni?
det var inte igår!
min egna dator, gamla bettan, har totalkraschat nu pga. att min smurrte bror sa åt mig att ta bort några filer, (överbelastat) därpå startades datorn om och ville ha en kod för att kunna fortsätta, en kod som är slängd sen långt tillbaka... datorn har fungerat i typ, vad kan det vara, 10 år? nog ska vi vara tacksamma över tiden vi fått tillsammans :p aj sure am!
nu vill jag ge mig på en lappis, men som vi alla vet så växer inte pengar på trän...
gud vad tråkig min blogg blivit!

vad gör ni på självaste midsommarafton?
jag har ingen aning om vad jag skall hitt på... det blir nog ingen ordinary midsommarafton i år, oftast brukar familj och vänner samlas, men nu ska mamma jobba natt och inga besökare blir det heller. bara pappa med sin sup.
haha.
jag låter alldeles deppig när jag i själva verket mår bra! riktigt bra faktiskt!

jag uppdaterar när jag har nått kul att komma med :) och när jag har en dator i närheten...
puss&glad midsommar!

VA, röstar du på piratpartiet?!?!?!?

häjsväjs!
hur är läget?
jag har inte kunnat uppdatera på jättelänge pga stess i skolan. jag har verkligen inte varit nå pigg alls på siståne. efter fredag är det back on track though :) summerlööööööv så det står härliga till!
som ni alla kanske vet(?) så är det EU-val today och ja, vad säger man? jag är otroligt olidligt förjävligt jävla förbannad!!! jag känner en hel drös människor som ska rösta på piratpartiet?! what?! jag kan förstå dessa som lever för sin dator och nedladning blabla röstar eller de människor som inte bryr sig ett skit om hur vår värld och samhälle ser ut, men vanliga jävla människor med åsikt borde faktiskt tänka ett steg längre.
nu vet inte jag allt om EU och så, men så vitt jag vet så är väl det skapat för att alla vi länder som är med ska kunna hjälpa varandra och komma med bra lösningar på världens alla prolem? är det inte så? så säg mig, var har nedladdning sin plats i detta?
jag bara längtar tills jag fyller 18 och får rösträtt, för då fan ska det bli ändring!
nu ska jag ta mig ett varmt bad och koppla av.
...om jag kan. gossip girl e ju slut :o :( men cuck och blair fick varann trots allt... how lovely! :')
pussinussituss

modevisning.

hääääääääyyyyyyyyy!
today is the day!
idag ska ha modevisning i min school. :) darrigt, ja.
har precis blivit klarfixad med massa smink och riktigt snyggt hår.
så alla som vill komma, polhemsskolan kl 18:00!
pussninussituss

btw, miss some of you :(:(:(
<3.

RSS 2.0