medan jag är igång...

jag kan passa på att meddela att allt är toppen just nu!
jag har lämnat många saker som var jättevikiga för mig förut bakom mig, och börjat fokusera på andra viktiga saker, såsom skolan, vänner och mig själv. jag måste må bra för allt omkring mig ska fungera, och jag mår bättre än någonsin :)
hur mår ni?

magik

Neew moon stavas det.
vad finns det att säga, egentligen?!




många sa att det var dåligt slut, många sa att the E var med för lite. jag säger att det var alldeles alldeles alldeles magiskt.
puss

Jag har tillräckligt med potential för att få VG i samhäll :D

WOHO :D olle (lärarn) sa att jag kanske inte kommer kunna få det dock, eftersom att jag har en del rester att göra... men om jag gjorde det bra så blir det ett till VG i betyget :D samhäll känns speciellt bra att få VG i, eftersom att jag verkligen hatar't och suger på't.
snart e det lunchisdags och därpå åker jag till estocholmia för att gå på nå unicefgrejs i nån kyrka :p haha. kul i jul! sprallis nuja.
pussisar

H.O.T




ingen tid över för att blogga...

pruppis. jag vill blogga mer! men ja kan int... eftersom jag inte har någon jädra dator så kan jag typ aldrig sitta. och just nu kan jag inte det heller, för nu måste jag skriva på min novell :p haha.
vill någon där ute ta kontakt med mig så försök förihelvete inte på facebook för jag fattar inte ett PISS! ring istället :) eller nå...

saknar snaggad på ena sidan skallen D gör jag också. (hahaha) som förövrigt släpper en julskiva med resten av grabbarna bus den 9 nov på ICA :D :o hör och häpna! haha. den ska jag ha! lite katarina feeling...
pusshejsvejs

RSS 2.0